Görmez: PKK İslam'a saldırıyor

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez PKK'nın İslam'a saldırı yaptığını söyledi.

Görmez: PKK İslam'a saldırıyor
Görmez: PKK İslam'a saldırıyor
GİRİŞ 06.10.2015 11:27 GÜNCELLEME 06.10.2015 11:27
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

 Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez PKK ve DAEŞ arasında bir fark görmediğini, PKK'nın silahlı saldırının yanında kültürel saldırı da uyguladığını söyledi.

İşte Görmez'in açıklamaları:

"Bölgede oynanan oyunları bir bütün olarak değerlendirmek lazım. İslam devleti kurduğunu iddia eden DAEŞ'in İslam medeniyetini yok etmek üzere gösterdiği çabalar ile PKK terör örgütü arasındaki çabalar arasında herhangi bir fark görmüyorum.

"PKK HEM SİLAHLI SALDIRI HEM KÜLTÜREL SALDIRI YAPIYOR"

Adım adım burada yaşayan bütün kardeşlerimizi İslam'dan ve İslam medeniyetinin bir parçası olmaktan çıkarmak için kültürel bir saldırı olarak görüyorum, sadece silahlı bir saldırı değil. PKK hareketi, Kürtlere ve Türklere yönelmiş bir silahlı saldırı değil aynı zamanda ideolojik - kültürel bir saldırıdır. Bu ideolojik - kültürel saldırının amacı bu toplumu hem bölmek, parçalamak hem de İslam medeniyetinin bir parçası olmaktan çıkarmak olarak görmek ve okumak lazım geldiğini, tarihi biraz inceleyen herkes bunu kabul edecektir." dedi.

YORUMLAR 4
  • erkek 8 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH zalimlere bozgunculara kötülere huzuru bozanlara fırsat vermesin AMİN.
    Cevapla
  • erkek 8 yıl önce Şikayet Et
    Tabiiki savunmak lazım ama şunu bilki kendi gözünün önündeki dikeni temizlemezsen başkasının dikenini temizlemeye kalkarsan sana ne derler? sağlık sıhhat olmadan ne kadar spor yaparsın veya ne kadar ibadet yapabilirsiniz ?
    Cevapla
  • Keskin 8 yıl önce Şikayet Et
    şer ittifakta sadece pkk yok tüm haçlılarda var
    Cevapla
  • mardin 8 yıl önce Şikayet Et
    herkesin inancı kendisinedir madem müslümansınız peygamber efendimize karikatürle saldırı yapanlara neden saldırmıyorsunuz onlarda islama saldırıyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber