Patlama nasıl gerçekleşti?

Ankara Tren Garı'nda meydana gelen patlamada iki canlı bomba üzerindeki metal bilyelerle güçlendirilmiş TNT olduğu tespit edildi.

Patlama nasıl gerçekleşti?
Patlama nasıl gerçekleşti?
GİRİŞ 10.10.2015 19:32 GÜNCELLEME 10.10.2015 19:35
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Ankara Tren Garı'nın önünde sabah saatlerinde meydana gelen patlamaya iki canlı bomba üzerindeki metal bilyelerle güçlendirilmiş TNT patlayıcılarının infilakının neden olduğu tespit edildi.

AA muhabirinin emniyet yetkililerinden aldığı bilgiye göre, çeşitli sivil toplum kuruluşları tarafından organize edilen "Emek, Barış, Demokrasi Mitingi"ne katılmak üzere başkente gelenlerin toplanma yeri olan gar önünde meydana gelen patlamanın ardından Ankara Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şubesi ekiplerinin olay yerindeki incelemeleri sürüyor.

Polis tarafından kontrol edilen alanda yapılan ilk incelemelerde, terör saldırısında metal bilyelerle güçlendirilmiş TNT patlayıcılarının kullanıldığı belirlendi. Ölenler arasında iki canlı bombaya ait ceset kalıntıları olduğu, kimliklerinin tespitine ilişkin çalışmaların devam ettiği öğrenildi.


Emniyet yetkilileri, patlamanın olduğu yer ve civarındaki gerek MOBESE, gerekse güvenlik kamerası kayıtlarının toplandığını, görüntülerin detaylı incelendiğini bildirdi.

Yetkililer, patlamanın şekli ve kullanılan patlayıcı miktarının Suruç'taki patlamayla benzerlik gösterdiğini belirtti.

YORUMLAR 22
  • KİMSE YUTMAZ 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu numaralar eskidi deşifre oldu, yeni numaralar bulmanız lazım. Kendi destekçileriniz arasında katliam yapmakla, mağduriyet mazlumiyet edebiyatları ve iftiralarla bu milleti kandıramazsınız. Bu maya tutmaz, bu necip millet bu oyunları YUTMAZ. Artık ne yaparsanız yapın ALLAHIN izniyle aleyhinize dönüyor ve dönecek
    Cevapla
  • teror 8 yıl önce Şikayet Et
    yani butun isaretler isidi gösteriyor
    Cevapla
  • k.oglu 8 yıl önce Şikayet Et
    youtube da emniyet mudurlerleri ile hdp milletvekilleri arasinda ki diyaloglarin videolarini izledim. medyada gormedigim goruntuler bunlar. bir cok durumu anlatiyor. emniyet guclerimize Allah sabir versin ve yardimcisi olsun. teror her yerde terordur. turk kurt meselesi degil bu, teror meselesidir bu. birlik beraberlik ve sagduyulu olmamiz gerekiyor. milletimizin basisagolsun.
    Cevapla
  • TÜRRRK 8 yıl önce Şikayet Et
    bunlar kendi ırkına değil . bunlar kendi kanindan olani ,milletini , satan katleden insanlik dışı yaratiklar bunlar..
    Cevapla
  • hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    selo oylarını arttırır, miting yapmasına gerek kalmadı. provakatör süreyya sabahtan sahnedeydi zaten.. ama en kötüsü siyasi çıkar için insan canını hiçe sayması....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı