PKK'dan polis aracına bombalı tuzak!

Şırnak'ın İdil İlçesi'nde, teröristlerce yola döşenen patlayıcının polis aracının geçişi sırasında patlatılması sonucu, 3 polis yaralandı.

PKK'dan polis aracına bombalı tuzak!
PKK'dan polis aracına bombalı tuzak!
GİRİŞ 01.02.2016 12:22 GÜNCELLEME 01.02.2016 13:31
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış


Şırnak'ın İdil İlçesi'nde İdil-Midyat karayolunun 1'nci kilometresinde bu sabah saatlerinde yol kontrol uygulaması yapan polise ait zırhlı aracın geçişi sırasında, önceden PKK'lı teröristler tarafından döşenen patlayıcı infilak ettirildi. Patlama sonucu zırhlı araç devrilirken, araçta bulunan polislerden 3'ü yaralandı. 2'sinin durumunun ağır olduğu belirtilen yaralı polisler, ilk müdahale İdil Devlet Hastanesi'nde yapıldıktan sonra, helikopterle Şırnak Asker Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

ÇATIŞMA SESLERİ

Patlamanın ardından İdil- Midyat karayolu uzun süre trafiğe kapatılırken, ilçede hendek ve barikatların bulunduğu Turgut Özal Mahallesi'nde güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çatışma çıktı. Helikopterlerin de destek verdiği operasyon devam ederken, ilçede patlama ve silah sesleri duyuldu.
 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 34
  • vatandas 8 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar olmesin analar aglamasin kucuk cocuklar yetim kalmasin o kucuk cocuklarin minik bebeklerin boynu bukuk yetim kalmasin insanligi icdani olanin yuregi yetimlere dayanirmi cocugu olanlar vicdani olanlar o bebeklere baksin karar versin kardesce yasamak bbumuâa
    Cevapla
  • Yeni Türkiye 8 yıl önce Şikayet Et
    Hainleri gebertin, gebertin, gebertin. Aman Askerlerimiz dikkatli olun.
    Cevapla
  • rambo 8 yıl önce Şikayet Et
    Sen önce sınırlarını kontrol edeceksin kardeş ! Öldürüyorsun öldürüyorsun sınırdan girip faaliyet gösteriyor adam.Ben daha ne söyleyim !
    Cevapla
  • al-attal 8 yıl önce Şikayet Et
    bütün ordu bir sırp keskin nişancı karşı:)))))))))))))
    Cevapla
  • avcı 8 yıl önce Şikayet Et
    merhametsizce savaş olsun istiyorsan orada hiç bir canlıyı ayırt etmeden bu savaş 10 dakika sürer ama biz orada pirincin içinden taş ayıklıyoruz
    Cevapla
  • murat 8 yıl önce Şikayet Et
    ikmal kesilmeden bu mücadele uzar.Rusya başta olmak üzere İran ve müttefik görünen düşmanlar bunlara malzeme yağdırıyor.Rusya yı bu bataklığa saplamak gerekli.İflasını açıklasın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır