Saadet Partili'ler II. Abdülhamid'i andı

Saadet Partisi Fatih İlçe Gençlik Kolları üyeleri, II. Abdulhamid'i, 98. ölüm yıldönümünde türbesi önünde andı.

GİRİŞ 07.02.2016 15:59 GÜNCELLEME 07.02.2016 16:09
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Çemberlitaş'ta saat 13.30'da biraraya gelen partililer, restorasyon çalışmalarının yapıldığı türbenin girişine Saadet Partisi'nin kurucusu Necmeddin Erbakan ve II. Abdulhamid'in fotoğraflarının astı. Kuranı Kerim'in okunmasının ardından Saadet Partisi Fatih İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Safa Ocak basın açıklaması yaptı. 

YÜZYILIN KEŞFEDEMEDİĞİ DEVLET ADAMIYDI

Safa Ocak, II. Abdulhamid'in yüzyılın tam olarak keşfedemediği bir siyasetçi ve devlet adamı olduğunu söyleyerek, II. Abdulhamid Han, bugün Ortadoğu'da yaşanan dramı ve kargaşayı bundan bir asır önce görmüş ve tek başına eşsiz bir mücadele örneği göstermiştir. Siyonistlerle mücadele etmiş, iktidarına mal olacağını bildiği halde, İsrail'in kurulmasının önünü tıkamıştır. Tahtan indirilmesinin tek ve gerçek sebebi bu hakikatten başka birşey değildir dedi. 

ABDULHAMİT YANLIŞ TANITILDI

Ocak, II. Abdulhamid'in yanlış tanıtıldığını ve 'Kızıl Sultan' olarak yaftalandığını söyledi. II. Abdulhamid'in türbesinin de bulunduğu beldenin, peygamber tarafından müjdelenen kutlu bir belde olduğunu ifade eden Ocak, Gelin görün ki bu kutlu belde, şimdilerde sapkın batı medeniyetinin adeta kültürel işgali altındadır. Abdulhamid Han'ın türbesini restorasyona almaları sebebiyle kendilerine teşekkürü borç bildiğimiz idarecilere, bu türbenin etrafından başlamak suretiyle Allah'ın razı olmadığı bu rezilliklere son verecek çalışmaları başlatmaları için bir kez daha ikaz ediyoruz. Aksi halde hem dünyada hem de ahirette karşılaşacakları zor durumu tüm iyi niyetimizle hatırlatıyoruz diye konuştu. Grup açıklamanın ardından dağıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • ahy 8 yıl önce Şikayet Et
    Yaşayan Abdulhamid'i yerden yere vurup,ölümünden yüz yıl sonra ah vah edersiniz.
    Cevapla
  • Diriliş 8 yıl önce Şikayet Et
    Cennet Mekan Allah Rahmet Eylesin.
    Cevapla
  • Ekrem HAN 8 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten iki büyük lider Allah Onlardan razı olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'nin İBB adayı Kavuncu CHP-DEM ittifakına değindi ve asıl amaçlarını açıkladı...
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!