Orgeneral Hulusi Akar birlikleri denetledi

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Adana ve Amasya'da birlikleri denetledi.

Orgeneral Hulusi Akar birlikleri denetledi
Orgeneral Hulusi Akar birlikleri denetledi
GİRİŞ 09.04.2016 15:07 GÜNCELLEME 09.04.2016 15:07
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Orgeneral Akar, dün Adana'da konuşlu 6'ncı Mekanize Piyade Tümen Komutanlığı ve 10'uncu Tanker Üs Komutanlığı (İncirlik) ile Amasya Merzifon'da bulunan 5'inci Ana Jet Üs Komutanlığında incelemelerde bulundu.

İncirlik'te Koalisyon Harekatına katılan ülkelere ait birlikleri ziyaret eden Orgeneral Akar, birlik personeli ile görüştü ve yürütülen operasyonlar hakkında bilgi aldı.

Merzifon'da Hava Kuvvetleri birliğine ziyarette bulunan Orgeneral Akar, Hava Savunma ve Teröristle Mücadele Harekatında başarılı görevler icra eden F-16 pilotları ile görüştü.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • vay be arkadaş 8 yıl önce Şikayet Et
    bizim amerika ve nato güdümünden kurtulmamız için TÜRK & İSLAM BİRLİĞİ kurmamız gerek yoksa bizi NATO ve Birleşmiş milletler piyon gibi kullanırlar ülkemizde üstlerde kurarlar pkk ya ayrdımda ederler ekmeğini de yer üstünede işde böyle nankörlük yaparlar
    Cevapla
  • İzmirli 8 yıl önce Şikayet Et
    Nedense bu paşaya kanım kaynadı, adam geldiği günden beri hiç yerinde durmadı, sürekli geziyor askerlerin moralini yüksek tutmak için elinden geleni fazlası ile yapıyor... Böyle paşalar var oldukça ordumuz Allahın izni ile asla yenilmez...
    Cevapla
  • YasinBaba 8 yıl önce Şikayet Et
    paşamızı seviyoruz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması