Vali Şahin, Alevi dernekleri ile buluştu

İstanbul Valisi Vasip Şahin, “Dersaadet Buluşmaları” kapsamında İstanbul’daki Alevi dernek ve vakıf temsilcileri ile bir araya geldi.

Vali Şahin, Alevi dernekleri ile buluştu
Vali Şahin, Alevi dernekleri ile buluştu
GİRİŞ 04.05.2016 12:07 GÜNCELLEME 04.05.2016 12:07

Vilayet Kabul Salonu’nda  gerçekleşen  toplantıya; Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Ünver, Karaca Ahmet Sultan Dergâhı Dedesi Muharrem Ercan, Şahkulu Sultan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çamur, Okmeydanı Cemevi Başkanı Zeynel Şahin, Kartal Cemevi Başkanı İsmail Saçlı, Eyüp Cemevi Başkanı Hüseyin Güzelgül, Bağcılar Cemevi Başkanı Zeynel Abidin Koç, Garip Dede Cemevi Başkanı Celal Fırat, Nurtepe Hacı Bektaş Cemevi Başkanı Zeynel Şahan, Gazi Cemevi Dedesi ve Başkanı Veli Gülsoy, Erikli Baba Cemevi Başkanı Erdoğan Metin ve Alevi Düşünce Ocağı Başkanı Nezih Doğan Bermek katıldı.


 
Sıcak bir ortamda geçen görüşmede Alevilik ele alınırken, Alevi dernek ve vakıf temsilcileri dergâhların sorunlarını ve ihtiyaçlarını dile getirdi.  Dergah ve cemevlerinin ihtiyaçlarının yerine getirilmesi hususundaki beklentileri paylaşıldı. Dile getirilen sorunların çözümüne ilişkin bilgi alışverişinde bulunuldu.
 
Vali Şahin toplantıdan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Alevi temsilcilere teşekkür etti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü