Atalay Filiz hakkında yeni soruşturma

"Tasarlayarak adam öldürme" suçundan tutuklanan Atalay Filiz hakkında "Resmi Belgede Sahtecilik" suçundan soruşturma başlatıldı.

Atalay Filiz hakkında yeni soruşturma
Atalay Filiz hakkında yeni soruşturma
GİRİŞ 29.06.2016 17:59 GÜNCELLEME 29.06.2016 17:59

İstanbul ve Ankara'daki 3 cinayetin zanlısı olarak aranırken, İzmir'de bindiği minibüste yakalan ve öğretmen Fatma Kayıkci'yi öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Filiz hakkında, yakalandığı sırada üzerinden çıkan sahte kimlik ve kredi kartlarına ilişkin yeni bir soruşturma başlatıldı.

SORUŞTURMADA 5 ŞİKAYETÇİ
 
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Filiz'in üzerinden sahte kimlik ve kredi kartlarının çıkması sonucunda kimlik sahiplerinin şikayeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında kimlik bilgileri kullanılan ikisi Ankara'dan toplamda 5 kişinin şikayetçi olduğu öğrenildi.
 
BAŞKALARININ KİMLİKLERİNİ KULLANDI
 
Savcılık Filiz'in, İbrahim Y., Ömer B., Ekrem M., Osman B., ve İbrahim F.A.'nın nüfus cüzdanı, sürücü belgesi ve kredi kartını kullandığı iddiasıyla Filiz hakkında "Resmi Belgede Sahtecilik" suçundan soruşturma başlatılırken Filiz'in üzerinden çıkan kimlikler ise adli emanete alındı.
 
ÇALIŞTIĞI YERDEN ALDI
 
Soruşturma kapsamında kimliklerin asıl sahipleri Filiz'den şikayetçi olurken, Filiz'in konuya ilişkin ifadesinde 3 kişiye ait kimlikler ve kredi kartlarını Tuzla'daki çalıştığı çay bahçesinden, diğer 2 kişinin kimliklerini ise Ankara'daki cinayetleri işlediği yerden aldığını söylediği öğrenildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...