Gazze'ye yardım gemisi İsrail'de

Mersin'den Cuma günü yola çıkan gemi Aşlod Limanı'na ulaştı.

GİRİŞ 03.07.2016 14:45 GÜNCELLEME 03.07.2016 15:11
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Türkiye-İsrail uzlaşmasının ardından Mersin'den cuma günü yola çıkan ve Gazze'ye insani yardım taşıyan "Lady Leyla" isimli gemi, bugün İsrail'in Aşdod Limanı'na ulaştı.

Türkiye ile İsrail arasında varılan mutabakatın ardından, Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine insani yardım götürmek için cuma günü Mersin Uluslararası Limanı'ndan yola çıkan ''Lady Leyla'' gemisi, Aşdod Limanı'na ulaştı.

Gemi, Gazze'ye 11 bin ton gıda ve giysi ile 10 bin oyuncak götürdü.

YORUMLAR 64
  • Selim Özek Van 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah ülkemizi her türlü tehlikede korusun Allah milletimize ve uzun adamdan razı olsun. Böyle bir yardım bizler e hem gurur hem de şeref tir.
    Cevapla
  • alican 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah uzun adamı korusun
    Cevapla
  • arif gören 7 yıl önce Şikayet Et
    İşte budur. Bayram öncesinde Gazze'de hemen her şeye muhtaç insanlara bu yardımın ulaşmış olması asıl önemli husus. Söz ve yazıları ile, hem de kendi mahallesinden, Reis'e yüklenenler bugüne kadar Gazze'liler için acaba bir şey yaptılar mı? Reis'in vizyonuna, iç ve dış politikadaki öngörülerine güveniyorum.
    Cevapla
  • emine 7 yıl önce Şikayet Et
    Acaba' nın yorumuna aynen katılıyorum Asdos limaninda yahudiler bu yardimlara el koyup gazzeye göndermeyebilir, bu yardim malzemelerini filistindeki yahudi yerlesimcilere gönderebilir, gazzeye gitmesine karar verdigi gida maddelerine kronik hastaliklara yol acan zehirler enjekte edebilir vs...
    Cevapla
  • Hasan S. 7 yıl önce Şikayet Et
    belirli kişiler Norveç yapıyor yardımı zaten diyor. Bunu neden yazdıklarını anlamamk gezizekalılığın bir sendromudur.Norveç zaten yardım yapıyor sen neden yardım yapıyorsun yardım yapmana ihtiyaçları yok. Böylece,Batının dilini ile akıl ediyoruz.Ümmetin üzerine oynayan Batı zihniyetinin dili ile.Bu dil, Uzun Adama karşı olanların dili ne hikmetse. Böyle bir yorum mu olur? " NORVEÇ ZATEN YARDIM YAPIYOR" . Bunu yazanların hepsi Norveçli ya yarınlarda da Gazzeye yardım konusunda Norveç bu işin garantisidir, Onlara göre :).bu görev Norveçin görevidir Ülkemiz bu görevden feragat etsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması