Türk Telekom'dan 'saldırı' açıklaması

Türk Telekom, iletişim hatlarına yönelik saldırı gerçekleştirileceği ihbarına ilişkin açıklamalarda bulundu

Türk Telekom'dan 'saldırı' açıklaması
Türk Telekom'dan 'saldırı' açıklaması
GİRİŞ 20.07.2016 21:24 GÜNCELLEME 20.07.2016 21:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türk Telekom, iletişim hatlarına yönelik saldırı  gerçekleştirileceği ihbarına ilişkin, "Türk Telekom olarak tüm imkanlarımız ve  ekiplerimizle görevimizin başında olduğumuzu bildirir, Türkiye’nin iletişimini  7/24 kesintisiz bir şekilde sağladığımızı ve sağlamaya devam edeceğimizi  kamuoyunun bilgisine sunarız" açıklamasını yaptı. 
 
Türk Telekom'dan, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarınca  iletişim hatlarına yönelik saldırı düzenleneceği ihbarı üzerine yapılan  açıklamada, bugün bir siber saldırı şüphesi üzerine Gayrettepe Genel Müdürlük ve  İstanbul 1. Bölge Müdürlüğü binalarında emniyet güçlerince kontrol çalışmaları  gerçekleştirildiği belirtildi.
 
  Açıklamada, şunlar kaydedildi:
 
"Türk Telekom olarak, yaşanan darbe girişiminin ilk anlarından  itibaren demokrasiye sahip çıkarak, her koşulda devletimizin ve milletimizin  yanında yer almaya devam ediyoruz. Yaşanan tüm zorluklara rağmen ekiplerimizin  üstün gayretiyle, Türkiye'nin iletişim omurgasını 7/24 kesintisiz bir şekilde  ayakta tutuyoruz.Türk Telekom olarak, tüm imkanlarımız ve ekiplerimizle  görevimizin başında olduğumuzu bildirir, Türkiye'nin iletişimini 7/24 kesintisiz  bir şekilde sağladığımızı ve sağlamaya devam edeceğimizi kamuoyunun bilgisine  sunarız." 
 

YORUMLAR 1
  • Erhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Tedbir elden bırakılmamalı ülke genelinde il ilçe mahalle kordinasyon telsiz sistemleri kurulmalı Ankara ve istanbul başta olmak üzere halkı yönlendirmek için
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki