Çay içip 10 bin kişilik yemek hazırlattı

İBB Sivil Savunma Sekreteri Mehmet Tunç, cuntacı albayla buluşup makamında ağırladı.

GİRİŞ 25.07.2016 09:05 GÜNCELLEME 25.07.2016 09:05
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) terörist askerlerinin 15 Temmuz gecesi darbe girişimi sırasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde (İBB) yaşanan alçaklık güvenlik kameralarında ortaya çıktı.

İBB'yi basan darbeci askerleri karışılayan Sivil Savunma Sekreteri Mehmet Tunç'un görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı. FETÖ mensubu cuntacı askerlerin başındaki albayın, İBB binasına gelerek Mehmet Tunç'u sorduğu ve daha sonra buluşarak Tunç'un makam odasına gittikleri belirlendi. Kamera kayıtlarına göre, Mehmet Tunç, cuntacı askerlerin komutanı albay ile makam odasında hiçbir şey olmamış gibi çay içti.

KAPIDA KARŞILADI

Mehmet Tunç'un oğlu Ömer Tunç'un darbe girişimi gecesi belediyeye ait Alibeyköy'deki Lojistik Destek Merkezini basan darbeci askerlere yardım ettiği kameralara yansıdı.

Burada yönetici olan Ömer Tunç'un da o gece, darbeciler için yemek hazırlattığı ortaya çıktı. Kamera kayıtlarında binayı basan darbeci askerleri karşılayan Ömer Tunç'un, ihtiyaç sahipleri için hazırlanan yemekleri darbeci askerler için hazırlattığı ortaya çıktı.

Ömer Tunç'un darbeci askerler için whatsapp konuşmasında 10 bin kişilik yemek hazırlatılması talimatı verdiği belirtildi. Darbeye karşı sokağa çıkan vatandaşların lojistik destek merkezine gelerek askerleri binadan çıkardığı da kamera kayıtlarına yansıdı.

TUTUKLANDILAR

Darbe girişimi esnasında İBB binasına giren darbeci askerlere yardım ettiği öne sürülen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sivil Savunma Sekreteri Mehmet Tunç ve oğlu Lojistik Destek Müdürlüğü yöneticilerinden Ömer Tunç tutuklandı.

YORUMLAR 4
  • Kartal 7 yıl önce Şikayet Et
    Bakalım Yüce Yaradana hesabı nasıl vereceksiniz. Milyonlarca insan sizden davacı olacağız. Kul hakkını mevlam bize bırakıyor. Hem size hem o üniformayı giyen hainlere hemde hala bu hainlerle iş birliği yapanlara yedikleri her bir lokma haram zıkkım olsun.
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    doguda belediyelerde çalışan teröristler nolacak
    Cevapla
  • Muhammed 7 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul Büyükşehir Belediyesinde ne kadar üst düzey yönetici varsa % 80 i fetöcü ve yandaşlarını işe almışlardır.
    Cevapla
  • Abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    Belediyeler kanunu da tez zamanda değişmeli.Seçimler kaldırılıp atama usulüyle başkan atanmalı.Liyakata uygun Şehir ve Bölge planlama mezunu dil bilen başkanlar direk göreve verilmeli.Tıpkı valiler gibi.Alakasız adamlar sırf tanınıyor diye başkan olmamalı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti