Teröristbaşı Fetullah Gülen'den skandal açıklama

Teröristbaşı Fethullah Gülen CNN International'a konuştu: Darbe değil, tiyatro!

Teröristbaşı Fetullah Gülen'den skandal açıklama
Teröristbaşı Fetullah Gülen'den skandal açıklama
GİRİŞ 01.08.2016 00:20 GÜNCELLEME 01.08.2016 10:05
Bu Habere 142 Yorum Yapılmış

CNN Fareed Zakaria GPS programına katılan terör örgütü lideri Fetullah Gülen, FETÖ'nün düzenlediğine yönelik sınırsız delil ve kanıtın bulunduğu, 237 kişinin şehit olmasına neden olan 15 Temmuz darbe kalkışması için pişkince 'tiyatro' "Hollywood filmi gibi" ifadeler kullandı. Teröristbaşı Gülen'e ve CNN International'a sosyal medyadan tepki yağdı

ALÇAKÇA VE TERBİYESİZCE SINIRLARI ZORLADI

CNN International'a konuşan Fethullah Gülen, 15 Temmuz darbe girişimi için bütün kanıt ve deliller FETÖ terör örgütünü göstermesine rağmen hala pişkince "Tiyatro,senaryo gibi" ifadeler kullandı.

CNN Fareed Zakaria GPS programına katılan Fethullah Gülen, darbe girişiminin başrolünde olduğuna dair olan iddiaları reddetti ve "Eğer ortada benim bu işe karıştığıma dair kanıt varsa, hemen Türkiye'ye dönerim" sözleriyle skandala imza attı..

SOSYAL MEDYADAN SERT TEPKİ

Teröristbaşı Gülen'e ve CNN International'a sosyal medyadan tepkiler çığ gibi büyüdü. Türkiye'de 237 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan teröristbaşı Gülen'e mikrofon uzatan ve her fırsatta teröristbaşı Gülen'i aklama çabası içine giren CNN Fareed Zakaria GPS programına sert tepki geldi.

CNN'E KINAMA MESAJI

Uluslararası Medya Enformasyon Derneği, terör örgütü lideri Fetullah Gülen'i konuşturan CNN'i kınadı.

Derneğin Twitter hesabından paylaşılan mesajda, "Terör elebaşısına mikrofon uzatan CNN'i kınıyoruz. Teröre yardım ve yataklıktır" denildi.

İŞTE SOSYAL MEDYADAN GELEN TEPKİLERDEN BAZILARI

YORUMLAR 142
  • Selahattin 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne sıfatla televizyonlara çıkıyorsun yüreğin varsa gel bu ülkeye başını yediğin canların hesabını ver Allah seni süründürsün öldürmesin .
    Cevapla
  • hevaL 7 yıl önce Şikayet Et
    hain soysuz kıtmir,defoL geLme üLkemize istemiyoruz senin gibi hainLeri
    Cevapla
  • Burak uslu 7 yıl önce Şikayet Et
    İt ürün kervan yürür.Lafa bakarım laf mi diye söyleyene bari adam mi diye. Adamliktan nasibini almamış amerikan uşağı. Tehditlerin bu millete sokmez. Allah tez elden seni ölmüşlerine kavuşturulması. Amin
    Cevapla
  • eski yeni 7 yıl önce Şikayet Et
    anlaşılan bazi ülkeler kendilerini dunyanin kralı ilan etmiş soytarisini da fetö tayin etmiş o ülke lerinde yulari siyonist yahudi elinde olduğu kuşkusuz fetö de bu bir tiyatro diye sacmalamaya baladi özürü kabahatinden diye mevzuya başlarsınız ya bu daha ileri kimi kandiracaksin senin inandigini iti oldugun üst aklin ancak kendini inanmak isteyenleri kandirir sin bu dünya da yaptin yapacagini ahirette ne yapacaksin dusunmene gerek yok onlar vazifesini iyi bilir seninde makamın iyide arttı. ahirette ölmek yok azaba devam...
    Cevapla
  • bunalım 7 yıl önce Şikayet Et
    İblisin dölü geberince görücen tiyatroyu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim