Ciolos'tan AB'ye Türkiye çağrısı

Romanya Başbakanı Ciolos, Türkiye'nin önemini vurgulayarak AB'ye çağrıda bulundu.

Ciolos'tan AB'ye Türkiye çağrısı
Ciolos'tan AB'ye Türkiye çağrısı
GİRİŞ 27.08.2016 18:43 GÜNCELLEME 27.08.2016 18:51
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Romanya Başbakanı Dacian Ciolos, Avrupa Birliği'ne yaptığı çağrıda, Türkiye'nin güvenlik ve istikrar konusunda önemli bir ülke olduğunu ifade etti.

'GÜVENLİKTE ÖNEMLİ ROL OYNUYOR'

Ciolos, ülkesinin kuzeybatısındaki Gura Humorului kentinde Polonya Başbakanı Beata Szydlo'yu kabulünde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin Karadeniz ve etrafındaki bölgenin güvenlik ve istikrarını sağlamada önemli bir rol oynadığını belirtti.

Türkiye'nin AB üyesi ülkelere yönelik muhtemel bir sığınmacı akınını da engellediğini vurgulayan Ciolos, AB'nin Türkiye ile diyaloğunu sürdürmesi gerektiğini bildirdi.

YORUMLAR 27
  • Galip 7 yıl önce Şikayet Et
    Defol git, dönek Avrupa Birliği !.. Sana ihtiyacımız yok. Reis referandum yapsın da, sonucu gör. Kesin, en az %80 ile aynı tepki çıkar. Bu referandum bir gün olacak, inşaallah !...
    Cevapla
  • virdis 7 yıl önce Şikayet Et
    Avrupada yaşayan Türkler artık tüketim mallarınızı ithal seçin, japon seçin, kore seçin,, çaktırmadan bulunduğunuz ülkenin ekonomisine verebildiğiniz kadar zarar verin,,, verin ki kendi dertleriyle boğuşsunlar,,, yapacağınız şey çok basit,, tüketiminizi özenle seçip mümkün mertebe Türk dostu olanlara çevireceksiniz,,, sevgilerimle,,,
    Cevapla
  • Sabit Kal 7 yıl önce Şikayet Et
    Aklını kendine sakla. Böyle saçmalıklar gözden kaçmaz, yaşadığımız toplumu hem aleyhimize çeviririz, hemde Türkiye'ye daha çok zarar veririz. Kimseye zarar vermek zorunda değiliz. Bizler iyilik, dostluk ve fayda ile varız.
    Cevapla
  • kul 7 yıl önce Şikayet Et
    evvel ve Ahir Yüca Allahımız bize kafiidir.ve kefa billahi vekila.ve kefa billahi hasiiba.müminlerin yardımcısı ol ya rabbi.amin.onları sen hıfzı himayende koru.daim muzaffer eyle.din düşmanlarını sen zeliil eyle.amin.
    Cevapla
  • hakan oz 7 yıl önce Şikayet Et
    Ab lilerin ab den ümidi kalmamış .aklı başında olanlarda kurtuluşun Türkiye'de olduğunu biliyor.bunu iyi kullanmalıyız diycemde reis bunu zaten biliyor ve gereğini yapar akıl vermek haddimize değil
    Cevapla
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    romanya avrupanin sevilmeyen uyesi. dediklerine ki se kulak asmaz. ucuz oyun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor