İşte Hüseyin Çapkın'ın sorgulanacağı 3 konu!

İzmir'deki yazlığında gözaltına alınan İstanbul eski Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, FETÖ soruşturması kapsamında 3 ayrı konuda sorgulanacak.

İşte Hüseyin Çapkın'ın sorgulanacağı 3 konu!
İşte Hüseyin Çapkın'ın sorgulanacağı 3 konu!
GİRİŞ 01.09.2016 07:36 GÜNCELLEME 01.09.2016 07:41
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılığı tarafından yürütülen Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında İzmir Çeşme'deki yazlığında gözaltına alınan İstanbul eski Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın aynı gün akşam saatlerinde uçakla İstanbul'a getirildiği belirtildi.

ÇAPKIN 3 KONUDA SORGULANACAK

Çapkın'ın sağlık kontrolünden geçirildikten sonra uzun bir dönem görev yaptığı Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün B bloğunda bulunan nezarethaneye konuldu.

Çapkın'ın, soruşturmayı yürüten savcı tarafından emniyette 'İstanbul eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun ifadeleri', '17/25 Aralık operasyonları' ve 'FETÖ' soruşturması kapsamında 3 ayrı konuda sorgulanacağı öğrenildi.

YORUMLAR 4
  • gresunlu 7 yıl önce Şikayet Et
    neyiniz eksikti üç günlük dünya için ahretinizi sattiniz değermiydi ne halden ne hale düştünüz paspas oldunuz hakkimiz sizlere haram olsun
    Cevapla
  • mustafa laz 7 yıl önce Şikayet Et
    o kadar olay olmuş haberi yok
    Cevapla
  • Kürtoğlu 7 yıl önce Şikayet Et
    İçişleri bakaninin istifa etmesini ALLAHin izniyle cok olumlu goruyorum.emniyete alinan personel valilik kaymakamlik hep ic isleri araciligiyla gerçekleşiyor alimlar formaliteler olsada ordan yapiliyor. direk isin icinde demiyorum ama dusundurucu
    Cevapla
  • SEMİZOTU 7 yıl önce Şikayet Et
    bir kişi düşünün ve hain damgası ile çocukları ile birlikte yaşayacak.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber