Van'da bombalı araçla saldırı

PKK'lı teröristler bayramın ilk günü Van kent merkezinde bomba yüklü aracı infilak ettirdi, saldırıda 2’si polis 48 kişi yaralandı.

GİRİŞ 12.09.2016 11:08 GÜNCELLEME 12.09.2016 13:14
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Kurban Bayramı’nın ilk günü Van kent merkezinde bomba yüklü araç infilak ettirildi. Patlama saat 10.50’de halkın bayram sevincini yaşadığı kentin en merkezi yeri olan Beşyol Mevkii’nde meydana geldi.

2'Sİ POLİS 48 YARALI

Van’daki saldırıya ilişkin Valilik’ten açıklama geldi. Yapılan açıklamada "Saat 10.50’de park edilen bombalı aracın infilak ettirilmesi sonucu 46’sı sivil, 2’si polis 48 kişi yaralandı." denildi.

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Van Valiliği'ne 200 metre uzaklıkta, işyerlerinin yoğun olduğu ve Ak Parti il binasının da bulunduğu yerdeki kulakları sağır eden patlamayla birlikte, ortalık savaş alanına döndü. Çok sayıda kişi yaralanırken, çevredeki binalar büyük hasar gördü, araçlar ve binalardan alevler yükseldi.



TERÖRİSTLERİN YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Bölgeye güvenlik güçleriyle, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan çok sayıda kişi ambulanslarla hastanelere taşınırken, itfaiye ekipleri ve TOMA'lar alevleri söndürdü. Güvenlik güçleri çevrede önlem alarak, patlamayı gerçekleştiren PKK'lı teröristlerin yakalanması için çalışma başlattı.




 

YORUMLAR 44
  • sancaklı 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah katliam yapanları ve bunlara sevinenleri kahretsin.
    Cevapla
  • Van li selim 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizin ve size destek verenlerin evini yiksin
    Cevapla
  • Selim Aydın 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu vatan hainlerini kahretsin perişan etsin inşallah
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Kurt ve turk dusmani hainler kurtlere verdiginiz acilari ancak sizin gibi musluman olmayanlar ve dis guclerin masalari verir
    Cevapla
  • van 7 yıl önce Şikayet Et
    doğu ve güney doğuya daha çok polis ve asker yığmak lazım , kıbırdayacak halleri kalmamalı , devlet kürt halkın yanında olmalı , para kaynaklarıda kurutulmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor