PKK’lı hainleri HDP'li vekiller gömdü

Tunceli’de 16 Ekim’deki operasyonlarda öldürülen 13 teröristten 7’si Tunceli ve Diyarbakır’da gömüldü. Teröristlerin toprağını ise 6 HDP’li vekille 1 belediye başkanı attı

PKK’lı hainleri HDP'li vekiller gömdü
PKK’lı hainleri HDP'li vekiller gömdü
GİRİŞ 26.10.2016 10:26 GÜNCELLEME 26.10.2016 10:32
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak, teröre hizmet etme suçlamasıyla gözaltına alındı. Sırtını terör örgütlerine dayanan, PKK'nın bombalarını ve teröristleri araçlarında taşıyan ve PKK cenazelerinden geri gelmeyen HDP'lilere ise soruşturma başlatıldı...  

Geçtiğimiz 16 Ekim'de Ovacık'ta öldürülen 13 teröristen 3'ü için Tunceli Cemevi'nde tören düzenlendi.

GÖZALTILAR ARTABİLİR

Törene HDP'li milletvekilleri Alican Önlü, Ayşe Acar Başaran ve Berdan Öztürk ile Tunceli Belediye Başkanı Mehmet Ali Bul, katıldı.

Teröristlerden 4'ü ise Diyarbakır Bağlar'da gömüldü. O törene de sözde vekiller Ziya Pir, Sibel Yiğitalp ve Feleknas Uca da katıldı.

Her iki törende örgüt propagandası yapıldı, örgüt lehine sloganlar atıldı. Sözde vekiller ise teröristlerin mezarlarına toprağı elleriyle attı. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı ise Ziya Pir, Sibel Yiğitalp ve Feleknas Uca hakkında "terör örgütü propagandası yapmak" suçlamasıyla soruşturma başlattı.

Tunceli'deki terörist cenazesine katılan vekillerle ilgili ise henüz işlem yapılmadı. Hainlerle ilgili Tunceli'de de yargının harekete geçmesi bekleniyor. Öte yandan Van'ın Muradiye ilçesinde AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Yay'ın evine el yapımı patlayıcı ile saldırı düzenlendi. Saldırıda can kaybı ve yaralanma olmazken maddi hasar meydana geldi.

TERÖRİST VEKİLİN ARACINDAN ÇIKTI

Geçtiğimiz gün ise HDP Muş milletvekilinin aracında da KCK'nın Muş temsilcisi yakalandı.

    YORUMLAR 53
    • cemil 7 yıl önce Şikayet Et
      Hala bunlara milletvekili deniyor ? Bunları mecliste görmek ve bizim vergilerimizle maaş alması içime dokunuyor. Neden hesap sorulamıyor??????????
      Cevapla
    • coban 7 yıl önce Şikayet Et
      daha cok toprak atarlar
      Cevapla
    • güven 7 yıl önce Şikayet Et
      mecliste pkk lı nasıl yer alabiliyor,hayret ediyorum.
      Cevapla
    • Yılmaz 7 yıl önce Şikayet Et
      Gömün gömün daha çok gömeceksiniz.
      Cevapla
    • öm of 7 yıl önce Şikayet Et
      birde bazı gazeteciler çıkmış hdp kürtlerin partisi diyor kürtler artık hdp yi desteklemez destekleyen de bence kürt değil belediye başkanlarının görevden alınmasını isteyen zaten bölge halkı. Türkiye hepimizin ve buna sahip çıkacağız o kadar
      Cevapla
    Daha fazla yorum görüntüle
    DİĞER HABERLER
    Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
    Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...