Kaldırıma çarpan LPG’li otomobil alev topuna döndü

Antalya’da önündeki araca çarpmamak için sürücüsünün manevra yaptığı LPG'li otomobil, kaldırıma çarpıp alev aldı. Yangında otomobil kullanılmaz hale geldi.

Kaldırıma çarpan LPG’li otomobil alev topuna döndü
Kaldırıma çarpan LPG’li otomobil alev topuna döndü
GİRİŞ 23.11.2016 00:08 GÜNCELLEME 23.11.2016 00:08

Kaza, bugün saat 21.30 sıralarında Muratpaşa İlçesi Mevlana Kavşağı’nda meydana geldi. Halı saha maçından çıktıktan sonra yönetimindeki 07 GBT 95 plakalı otomobil ile evine gitmek için yola çıkan Sezgin Erkuş, önünde aniden duran araca çarpmamak için direksiyon kırdı. Kontrolden çıkıp kaldırıma çarpan LPG'li otomobil, motor kısmından alev aldı. Sürücü Erkuş kendisini dışarı atarken, araç bir anda alev topuna döndü. 

İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Patlama yaşanma ihtimaline karşın kavşak trafiğe kapatılırken, itfaiye de alevlere müdahale etti. Kısa sürede söndürülen araç, kullanılmaz hale geldi. 

Alev alev yanan aracının başından ayrılmayan Sezgin Erkuş, o anları cep telefonuyla kaydetti. Sezgin Erkuş, “Önümde bir araç vardı. Birden durdu. Ben duramadım ve kaldırma vurdum. LPG’li aracım bir anda alev aldı. Ruhsatım içinde kaldı” dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki