İşte PKK'lıların öldürüldüğü ev!

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi’nde polis ekiplerinin bir eve düzenlediği hava destekli operasyonda, 2’si kadın, 4 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi.

GİRİŞ 04.12.2016 13:12 GÜNCELLEME 04.12.2016 13:49
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Sansasyonel eylem için Viranşehir'e geldikleri belirtilen 2'si kadın, 4 teröristin Demirci Mahallesi'nde tek katlı avlulu evde gizlendiklerini saptayan polis, dün saat 21.00 sıralarında söz konusu adrese operasyon yaptı. Terörle Mücadele Şubesi ile Özel Harekat polislerinin katıldığı operasyonda teröristlerin gizlendiği ev çember altına alınarak 'Teslim ol' çağrısı yapıldı. Polisin çağrısına teröristler silahla karşılık verince çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 2'si kadın 4 terörist ölü ele geçirildi.

EVDE TUZAKLANMIŞ PATLAYICILAR BULUNDU

Hücre evinde yapılan ön incelmede ölen teröristlerin patlayıcılarla tuzaklama yaptıkları tespit edilmesi üzerine olay yerine bomba imha ekipleri çağrıldı. Uzman ekipler, evde bulunan patlayıcıları kontrolü bir şekilde imha etti. Evde yapılan aramada ölen teröristlerin yanında otomatik silah, el bombası ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi. Silah ve mühimmatlara el konulurken, teröristlerin cesetleri otopsi ve kimliklerinin tespit edilmesi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Çatışmanın yaşandığı bölgede giriş ve çıkışlar araç ve yaya trafiğine kapatılırken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.



ÇATIŞMANIN İZLERİ 

Viranşehir'de, etkisiz hale getirilen 4 PKK'lı teröristin gizlendiği hücre evine düzenlenen operasyonda çıkan çatışmanın izleri gündüz ortaya çıktı. Polisler, duvarları ile demir kapısında mermi izleri bulunan evdeki incelemesi tamamlandı. Mahalle sakinleri de 4 teröristin etkisiz hale getirildiği eve akın etti. Mahallede tedirginlik yaratan evdeki çatışmanın izleri çatışmanın şiddetini ortaya koyuyor.

YORUMLAR 33
  • ADIYAMAN 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne güzel Bir haber keşke her zaman böyle haberler okusak, duysak
    Cevapla
  • REALİTE 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir Adanalı Olarak Şanlı Urfamızın Şanı Kurtuluş savaşımızdaki Yiğit Vatansever atalarından dolayı verildi ona Şanı ..Devletimizle el ele verip ve terörün Oralardada hareket noktasını kesenlere Bir kez daha helal olsun..ŞanlıUrfamıza selamlar..
    Cevapla
  • Hıdır çiftçi 7 yıl önce Şikayet Et
    yüzde 75 ak partiye veren bir ildir şanlıurfa ama bazı cahil arkadaşlar yorumlarında urfa yi terörist bolgesiymis gibi göstermeye çalışıyor
    Cevapla
  • Kenan 7 yıl önce Şikayet Et
    Amedli diye bir arkadaş Viranşehir sıkıntılı demiş. Sizin yer cok mu normal? Bu arada oranın ismi Amed degil Diyarbakır.
    Cevapla
  • Mehmet Can 7 yıl önce Şikayet Et
    Kurtarmaya gelmedilerse ben bu ülkede yaşamıyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar
'İsraf' saltanatı ifşa oldu!