Yunanistan'a kaçmaya çalışan 115 göçmen yakalandı

Çeşme ilçesindeki denetimlerde, lastik botla denize açılan 55 kişi yakalandı. Polisin yol denetimde ise Çeşme'ye gelen 60 yabancı uyruklu yakalanarak emniyete götürüldü.

Yunanistan'a kaçmaya çalışan 115 göçmen yakalandı
Yunanistan'a kaçmaya çalışan 115 göçmen yakalandı
GİRİŞ 07.12.2016 15:18 GÜNCELLEME 07.12.2016 15:18
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Çeşme ilçesinde yasa dışı geçişlerin engellenmesine yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında, 55'i denize açıldıkları lastik botta, 60'ı ise ilçeye geldikleri minibüste olmak üzere 115 yabancı uyruklu yakalandı.

Ekipler, aralarında küçük yaşta çocuk ve kadının da bulunduğu 51'i Suriye, 3'ü Filistin, biri İran uyruklu 55 kişiyi yakalayarak Çeşme Limanı'na getirdi.

Soğuk havadan olumsuz etkilendikleri belirlenen kaçaklar iskeledeki barınma çadırına alınırken, görevliler battaniye, yiyecek ve içecek desteği sağladı. Bu arada rahatsızlanan bazı çocuklar Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kontrol amacıyla hastaneye götürüldü.

MİNİBÜSTE YAKALANDILAR

İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele birimi ekiplerinin ilçe girişinde şüpheli araçlara yönelik denetiminde, Suriye, Eritre, Irak uyruklu 20’si çocuk 60 kişi durdurulan bir minibüste yakalandı.

Yasa dışı yollardan Sakız Adası'na geçmek için ilçeye geldikleri belirlenen 60 kişi İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. 

YORUMLAR 4
  • TALHA 7 yıl önce Şikayet Et
    yav neden yakalıyon,kendi hür iradeleriyle gitmek istiyorlar,bırak yav bırak tutma,gitmek isteyen gitsin ,bırakın artık şu işleri
    Cevapla
  • kaptan 7 yıl önce Şikayet Et
    niye yakaliyosunuz kardesim güvenlik güclerinin yapmasi gereken tek sey var o da o mültecilerin kacarken denizde bogulmalarina vesile olan yol acan adi botlar olmamasina ozen gostermesi yada cok sayida insanin bota binmemesi BIARAKI SAG SALIM GIDECEK SARTLAR OLUSSUN
    Cevapla
  • faruk 7 yıl önce Şikayet Et
    yahu bu garibanları niye yakalıyorsunuz niye? bırakın gitsinler yav... avrupa madem suriyeyi her gün bombalıyor o zaman bu adamlara da ekmek versin aş versin.
    Cevapla
  • laf 7 yıl önce Şikayet Et
    niye yaklaşıyorsunuz bırakın gitsinler işte avrupaya. siyasetçiler sırf laf.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber