Karlov suikastında yeni gelişme!

Büyükelçi Karlov'un öldürülmesiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıkıyor. Katilin ev arkadaşının Karlov hakkında araştırma yapması, polis için önemli ipuçlarının kapısını araladı.

Karlov suikastında yeni gelişme!
Karlov suikastında yeni gelişme!
GİRİŞ 03.01.2017 18:53 GÜNCELLEME 03.01.2017 18:55
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un öldürülmesi ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Soruşturma kapsamında, katilin ev arkadaşı S.Ö.'nün bilgisayarı incelendi. İnceleme sonucu Ekim 2016'da Karlov hakkında araştırma yapıldığı belirlendi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Bilişim Suçları ekiplerince, saldırganın eski ev arkadaşı S.Ö.'nün bilgisayarında geriye dönük çalışma yapıldı. Çalışmada, S.Ö.'nün bilgisayarından Ekim 2016'da birkaç kez Karlov'un görsellerinin araştırıldığı ortaya çıktı.

EKİMDEKİ FAALİYETLERİNE İNCELEME

Katilin suikastten önce Karlov'un fotoğraflarını incelediğini ve bilgi toplamaya çalıştığını belirleyen savcılık, katilin söz konusu tarihlerde kim ya da kimlerle görüştüğünü araştırıyor.

Ayrıca, katilin gözaltındaki ev arkadaşı, çevik kuvvet şube müdürlüğünde görevli polis memuru S.B.'nin emniyetteki sorgusunda, FETÖ bağlantısını reddettiği bildirildi.

DAYISI HAKKINDA 'EVLENDİRME İMAMI' İDDİASI

S.B.'nin 17 Temmuz 2016 günü evlendiği eşinin dayısının FETÖ'nün "evlendirme imamı" olduğu öne sürüldü.

Soruşturma kapsamında 9 kişinin gözaltında olduğu öğrenildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 15
  • İsimsiz 7 yıl önce Şikayet Et
    Yahu suikast yapan her tarafından fetöcülerle sarılmış ve aklını kullanamayan biri belli ki. Çevresinde hangi taşı kaldırsan neredeyse hepsi fetöcü. Zavallının biri hala fetöcülerin avukatlığını yapacak kadar düşüyor. Bu ifadeleri kullanmak için kesin aynı safta yer alması gerekiyor. Allah islah etsin ne diyeyim.
    Cevapla
  • Koncerto 7 yıl önce Şikayet Et
    Şu alçakları adam gibi sorgulayın!!!
    Cevapla
  • Seher 7 yıl önce Şikayet Et
    Birileri yapılan alçakça cinayetleri ısrarla FETÖ ye bağlamaya çalışıyor. Hiç biri bunu kabul etmiyor ama genede oraya yamamaya çalışıyor. Bu ısrarı anlayamıyorum. Buda bu suçlamaların ciddiyetini yok ediyor. Bunun arkasında başka bir amaç olduğunu düşünmeye başladım. Yanlış mı düşünüyorum?
    Cevapla
  • Veli 7 yıl önce Şikayet Et
    Onlar zaten idmanlı suçlarını kabul etmemekle görevlendirildiler... Senin de fikirlerin belli. Hangi ajan ben yaptım diyor ki bunlar desin. Aynı yerlere bakıp sabit düşüncelerden kurtulun önce.
    Cevapla
  • Melahat 7 yıl önce Şikayet Et
    Fetöcülerin ortak özellikleri, ustalıkla kimliğini gizleyip satır aralarında sinsice algı operasyonu yapmak. Böylece tarafsız görünüp hedef saptırmak. Fetöcülerin avukatlığını yapan bu kişiye söyleyeceğim şudur. Bu suikastin arkasında fetöcülerin olduğu şöyle anlaşılıyor. Kişinin bağlantıları, kaldığı ev, evi paylaştığı kişi hep fetöcü. Evdeki bilgisayarda günler öncesinden internette kurbanın görüntülerini arama yapıldığı gibi yurt dışına kaçan evin sahibi fetöcü de suikastten bir kaç gün önce ülkedeki yabancı diplomatların hayatının güvenliğinin olmadığını paylaşmış. Bütün bunlar bu işlerde en azından Fetö parmağı olduğu kuvvetli şüphesi doğurur.
    Cevapla
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    Evet ....ama sebebini açıklamayacağım zira sonuç çok net olacak. Rusya bu işi zaten çözecektir. sen heyecan yapma yeter..
    Cevapla
  • katiliyorum 7 yıl önce Şikayet Et
    Hemen yuha atliyorlar su yapti diye sonra. yapan ben yaptim diyor. Bu da olayin ciddiyetini bozuyor.
    Cevapla
  • semih 7 yıl önce Şikayet Et
    amerika yaptirdi kim yaptiracak .
    Cevapla
  • pkksavar 7 yıl önce Şikayet Et
    inkar mı tabii edecek. siz delilini bulup içeriye tıkın, ya da madenlere çalışmaya gönderin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez