Gaziantep saldırısında CIA şüphesi

Şamil Tayyar, Gaziantep'te düzenlenen terör saldırısından sonra ABD gizli servisi CIA'in bölgedeki etkinliğine dikkat çekti.

Gaziantep saldırısında CIA şüphesi
Gaziantep saldırısında CIA şüphesi
GİRİŞ 10.01.2017 16:32 GÜNCELLEME 10.01.2017 16:32
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Gazitanep Emniyeti'e düzenlenen terör saldırısına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Habertürk canlı yayınında konuşan Tayyar, Gaziantep'in CIA'in özel olarak çalışmalar yaptığı bir bölge olduğunu söyledi.

Şamil Tayyar, özellikle ABD Adana Konsolosu'nun bölgede ajanlarla görüşmeler yaptığını vurguladı.

DEAŞ, FETÖ VE PKK..

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, konuyla ilgili şunları söyledi; "Bu kadar kirli elin olduğu bir şehirde verilen mücadelenin insan üstü olduğunu düşünüyorum. DEAŞ'ın FETÖ'nün PKK'nın en güçlü olduğu sınırdaki şehirlerimizden birinden bahsediyorum.

CIA'İN ÖZEL OLARAK ÇALIŞTIĞI BÖLGE: GAZİANTEP

Ayrıca, Amerikan gizli servisi CIA'in özel olarak çalıştığı bir bölgedir Gaziantep. Özellikle Adana Konsolosu burada özel projelerle ilgileniyor, ajanlarla görüşüyor."

YORUMLAR 22
  • DÜZCE'Lİ 7 yıl önce Şikayet Et
    bu iktidar bu siyasiler terörden nemalanıyor sanki. yaw orda burda terorist arayacağınıza incirlik üssündekileri atın bitsin. herşeyi ordan alıp yönetiyorlar daha neyin peşindesiniz. natodan cıkarsak bizi rahat bırakmazlarmış. lan asıl natodan cıkarsak düşmanın içinden cıkmış olacaz
    Cevapla
  • yorgun adam 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar abd vatandasi varsa isole edilsin icabinda turkiyeden postalayacaksin ayni zamanda incirligin abd ve nato guclerine kapatin ayni sekilde bogazlarda kapatilsin sozde degil ozde cunku bunlarin amaclari terore bilgi ve turkixenin arkadindan silah saglamak yoksa silah fabrikalarini kapatacaklar ne mutlu turkum diyene selcuklu, biziz, osmanli, biziz, turk milleti , biziz, kurtleri kullandiniz ve hala kullaniyorsunuz, bir suru gunahsiz insani oldurttunuz eger vatan hainlerine idam cezasi gelirse bakalim yakaladigin abd , ingiliz, ab, ajanini asacaksin ki , bunlar tatli dilden anlamaz , onlarin dilinden konusmak gerek.
    Cevapla
  • RUHİ 7 yıl önce Şikayet Et
    Madem biliyorsunuz da neyi bekliyorsunuz kardeşim. Onlar bir atıyorsa sizde 2 atın. Ajan diyoruz bugün abicim. Kimsin nesin bi tutun çekin sorgulayın. Ne bileyim arkadaş yani bu CIA filan 15 temmuzda da otellerde dediler toplantılarda incirlikte dediler ama çıt çıkmadı. Kimse dokunamaz mı bu adamlara. Burası bizim topraklarımız ve olağanüstü bir pozisyonumuz olduğu için bir çok hakkımız var
    Cevapla
  • kaplan 7 yıl önce Şikayet Et
    tek care idam idam idam ucbestane salandir bidaha gelebiliyormu bak
    Cevapla
  • aslan 7 yıl önce Şikayet Et
    bu iblis surulerini ulkemizde rahat vermemiz lazim yakaladigimizin kafalarina sikmak gerekiyor bu seytanlar tek anladiklari dil zorbalik yapacanki bidaha bu ulkeye gelmeye cesaret edemeyecekler veyalakalarinida
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor