Kanalizasyon çalışmasında PKK bombası patladı!

Şırnak'ta PKK'nın tuzakladığı patlayıcı infilak etti, yaralanan işçiler hastaneye kaldırıldı.

GİRİŞ 16.01.2017 16:24 GÜNCELLEME 16.01.2017 17:09
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kayyum olarak atanan belediye tarafından Dicle Mahallesi'nde yürütülen kanalizasyon çalışması sırasında iş makinesiyle kazı yapılırken PKK’lılar tarafından daha önce döşenen EYP bugün saat 15:15 sıralarında şehrin şebeke suyunu onaran müteahhit firmanın kepçesinin altında patladı.

YARALANAN İŞÇİLER HASTANEYE KALDIRILDI

Meydana gelen patlama sırasında operatör Ebubekir Barkın ile yardımcısı Mehmet Belge ve çevrede bulunan vatandaşlardan Beşir Külter, Refik Erdem ve Abdurrahman İdin yaralandı.

Yaralılar olay yerine çağrılan ambulans ile Şırnak Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

YORUMLAR 3
  • Musa 7 yıl önce Şikayet Et
    Yakaladıklarınızı , kendi hazırladıkları EYP lere bağlayıp havaya uçurmadıkça , şehit ve yaralı bitmez , bu şehit ve yaralıların hesabını da ne devlet ne de hiç kimse veremez. İDAM şart . Daha neyi bekliyoruz ? PKK nın devleti yıkmasını bekliyorsunuz İDAM ı getirmek için .
    Cevapla
  • Gamze 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah kahretsin bu işçi kardeşlerimize tuzak kuran vatan hainlerini,,,
    Cevapla
  • Türkiye sevdalısı 7 yıl önce Şikayet Et
    kendi halkımız dediğiniz insanları vuruyorsunuz hainler. siz hangi halkı temsil ediyorsunuz yada hakkını savunuyorsunuz kokuşmuş leşler...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır