Üzerine helikopter düştü!

İstanbul'da Büyükçekmece'de düşen helikopterden kopan bir parça, D-100 karayolunda Edirne-İstanbul istikametinde seyreden bir otomobile isabet etti.

Üzerine helikopter düştü!
Üzerine helikopter düştü!
GİRİŞ 10.03.2017 14:40 GÜNCELLEME 10.03.2017 14:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan saat 11.16'da kalkan TC-HEZ tescilli Sikorsky S-76 tipi helikopter Büyükçekmece'de saat 11.21'de düştü. Eczacıbaşı Grubu'na ait helikopterde 2 pilot, 4 yabancı ve bir Türk yolcu bulunuyordu. Helikopterde yönetici ve misafirlerin olduğu öğrenilirken, helikopterin kaptan pilotunun Alaaddin Nacar olduğu bildirildi.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Büyükçekmece'deki helikopter kazasında ilk belirlemelere göre, 5 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. D-100 karayolunda Edirne - İstanbul istikametinde seyreden bir otomobile helikopterden kopan bir parça isabet etti.

Otomobilini durdurmayı başaran sürücünün olayın üzerinden saatler geçmesine rağmen yaşadığı şoku üzerinden atamadığı görüldü.

YORUMLAR 1
  • HAK YOLCUSU 7 yıl önce Şikayet Et
    Ölenlere rahmet ve toprağı bol olacaklar bol olsun, arabasının üzerine parça düşen arkadaşa da geçmiş olsun. ÖLÜM İNSANI NEREDE VE NASIL YAKALAR BİLİNMEZ.ALLAH ÖLÜMÜN DE HAYIRLISINI VERSİN...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor