Konya'da tehlikeli gerginlik! Yaralılar var!

Konya'da Afgan ve Suriye uyruklu gençler, tartıştıkları kişiler tarafından bıçaklandı. Yaralanan 2 Afgan ile 1 Suriyeli tedavi altına alındı.

Konya'da tehlikeli gerginlik! Yaralılar var!
Konya'da tehlikeli gerginlik! Yaralılar var!
GİRİŞ 06.04.2017 08:06 GÜNCELLEME 06.04.2017 08:10
Bu Habere 70 Yorum Yapılmış

Konya'da meydana gelen iki ayrı olayda Afgan ve Suriye uyruklu gençler, tartıştıkları kişiler tarafından bıçaklandı. Yaralanan 2 Afgan ile 1 Suriyeli tedavi altına alınırken, polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

İlk olay, saat 21.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Aldülaziz Mahallesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre Afgan uyruklu 23 yaşındaki Mohammad Ebrahım Rozı ve 20 yaşındaki Abül Kahar yanlarında üç arkadaşı ile birlikte sokakta yürüdükleri 10 kişilik bir grupla 'yan bakma' meselesi nedeniyle tartıştı.

Ardından çıkan kavgada Afgan Mohammad Ebrahım Rozı sol karın boşluğundan, Abül Kahar ise sırtından bıçaklanarak yaralandı. Yaralılar yanlarındaki arkadaşları tarafından özel bir araçla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan yaralıların hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

İkinci olay, aynı saatlerde Alaaddin Tepesi'nde meydana geldi. Suriyeli 17 yaşındaki Yousef Haj Khalıl, tartıştığı 10 kişilik bir grubun bıçaklı saldırısına uğradı. Sağ bacağından yaralanarak hastaneye kaldırılan Khalıl'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Her iki olayında birbirleri ile bağlantılı olabileceği ihtimali üzerinde duran polis, şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

YORUMLAR 70
  • Zormemed 7 yıl önce Şikayet Et
    Konya'yı ve Konya'lıları severim , ama bir arkadaş trafikteki davranışlarından bahsetmiş ki doğrudur. Ben Türkiye (Adana hariç )bu derece rezil trafik magandalığı tanımıyorum.
    Cevapla
  • EGITMEN 7 yıl önce Şikayet Et
    Hic birisine karsi degilim ama tek istedigim MISAFIR misafir gibi yasamali...Sorunlu yabancilar kamplarda,uyumlu insnalar toplum icinde yasamali.
    Cevapla
  • Anadolu 7 yıl önce Şikayet Et
    Türk: Kafire karşı kılıç sallayan, mazlumlara yardımcı olan kişiye verilen evrensel isimdir. Türk olalım.
    Cevapla
  • Recep 7 yıl önce Şikayet Et
    Yapmayın müslüman müslümana düşmanca davran maz mazlum ve mühacirlere zarar vermez biz Müslümanız gavurun ve faşistler in fikriyle bakış açısı ile hareket etmemeliyiz
    Cevapla
  • Acar 7 yıl önce Şikayet Et
    Ortalik provake kokuyor.Su yorumlarin icindebile provake var.Mesela pkkliya yapmazlar bunu diyen kisinin bu soylemini kasitli buluyorum. Pkkli kim hdp ye gönül vermisleri mi kastediyorsun.Donemin birinde hdpye oy vermis ama simdi akli basina gelmisse vatandasin sen o kisiyi bu soyleminle kiskirttiginin farkinda misin.Boyle onemli bir surecte insanlari kışkırtma faaliyetlerinin hepsi bence terordur.Bazi siyasilerin kafa karistirma adina ortaya iftira benzeri soylemler atmasi da... Bazi vatandaslarin kalkip kurtle turku bolmek istemeye calismasi da... Siz artik kendinizi kandirirsiniz.Biz kurtler bilincliyiz.Neyin ne oldugunun farkindayiz.Oyumuz sonuna kadar evettt...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü