Binali Yıldırım'ın cevabı karşısında Fox TV sunucusu dondu kaldı!

Fox TV ekranlarında yayınlanan ve İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Çalar Saat programına konuk olan Başbakan Binali Yıldırım referandum hakkında yöneltilen soruları yanıtladı.

Binali Yıldırım'ın cevabı karşısında Fox TV sunucusu dondu kaldı!
Binali Yıldırım'ın cevabı karşısında Fox TV sunucusu dondu kaldı!
GİRİŞ 11.04.2017 08:55 GÜNCELLEME 11.04.2017 09:03
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Başbakan Binali Yıldırım Fox Tv'de gündemi değerlendirdi. Başbakan Yıldırım’ın canlı yayında Cumhurbaşkanının yetkisiyle ilgili İsmail Küçükkaya’ya sorduğu soru Küçükkaya’yı zor durumda bıraktı.

İsmail Küçükkaya'dan Davutoğlu sorusu 

Başbakan Yıldırım'ın Küçükkkaya'nın “AK Parti'nin seçilmiş genel başkanı istifa etti. Ve bunu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın isteğiyle yaptığını söyledi”, şeklindeki sorusu kızan Binali Yıldırım, Sayın Ahmet Davutoğlu'nun olağanüstü kongreye gittiğini ve aday olmadığı belirtti. Yapılan kurultayda ise AK Parti tarihinin en yüksek oyu aldığını ve bu şekilde Başbakan olduğu ifade etti. Bu sözler karşısında Küçükkkaya bir kez daha hüsrana uğradı.

YORUMLAR 5
  • Emn 7 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğluna da kasetle nasıl geldiğinini sordun mu???
    Cevapla
  • palandöken 7 yıl önce Şikayet Et
    Başbakan ı cumhurbaşkanı ndan ayrı düşünürsek ikilik olur zaten bir ülkede çift baş olmaz ülke yönetilemez zaten
    Cevapla
  • Fehmi 7 yıl önce Şikayet Et
    Fox ne demek yahu burasi turkiye cnn falan fistan portakal washigton cikti can da alman caniymis foxun sahibi kimler oda belli
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    “AK Parti'nin seçilmiş genel başkanı istifa etti. Ve bunu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın isteğiyle yaptığını söyledi” şeklinde Davutoğlunun sözünü soruyor. Çünkü o getirmişti onu zaten. hem de 3. sıradan
    Cevapla
  • nazli 7 yıl önce Şikayet Et
    bu ismail kucukkaya fox tvnin en objektif sunucusu kaliyo digerlerinin yaninda.yine bir nebze de olsa ilimli.foxtan kivulan murat guloglunu izleseniz fatih portakali izleseniz anlardiniz.ismail kucuklaya onlarin yaninda devede kulak kaliyor.ekranlardan kin nefret kusuyorlar adeta.halki doldurup fistekleyip duruyorlar.bir kasim secimlerinde mhpyi suclayip hdpyi chpyi bastaci yaptilar.simdi kaybedince hangi partiyi suclayacaklar cok merak ediyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi