El-Cezire'ye kritik açıklama!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, uluslararası yayın kuruluşu El-Cezire'ye önemli açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 19.04.2017 17:19 GÜNCELLEME 20.04.2017 10:19
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar merkezli yayın kuruluşu El-Cezire'ye yaptığı açıklamada, "Avrupa bize karşı nazi faşizm uygulamalarını sürdürüyor. Bu ancak savaşta yapılır.

Obama bizi yanılttı, ancak ABD politikasının değişeceğine inanıyorum. İran'ın yayılmacı politikası bizi üzdü. Irak'ta olanlar bizi derinden etkiliyor. Suriye'de kimse birlik kurmaya çalışmıyor, herkes Suriye'yi bölmenin derdinde." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın El-Cezire'ye verdiği röportaj, 22.05'te El-Cezire Arapça'daki 'Sınırsız' programında yayınlanacak.

 

YORUMLAR 3
  • üsame 1500 ladin 7 yıl önce Şikayet Et
    erbakan söylemişti bunların hayali büyük israili kurmak suriye topraklarıyla beraber israile katmak suriyeden akdenize kürt boru hattı kurup türkiyeyi devreden çıkartmak istiyorlar
    Cevapla
  • Sabit Kal 7 yıl önce Şikayet Et
    72 ülke Suriye'nin parçalanması, savaşın durdurulmaması ve tarafların anlaştırılmaması hakkında kesin anlaşma sağlamış durumda. Mümkün olduğu kadar Müslüman katletmek, toprakları boşaltmak ve İsrail ile kurulması planlanan Kürdistan devletine alan oluşturmak, Batılı 72 devletin tek derdi. Bir ik devlet dışında, Suriye'yi ayakta ve birleşik tutmak hiç kimsenin ne derdi ne programı. Ah çakallara yem yapılmak istenen ülkemiz, toprağımız, komşumuz, kardeşimiz Suriye.
    Cevapla
  • Abdurrahim 7 yıl önce Şikayet Et
    Mevcut durumu ve krize müdahil ülkelerin tutumunu veciz ve özet olarak ifade etmiş. Reise yakışan bir durum değerlendirmesi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak