Adana'da vahşet! Ailesinden 4 kişiyi öldürdü

Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı Dokuztekne mahallesinde oturan Ahmet Albayrak kendi ailesinden 4 kişiyi öldürüp bir kişiyi yaraladı.

GİRİŞ 30.04.2017 12:28 GÜNCELLEME 30.04.2017 13:40
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Olay, bugün saat 10.00 sıralarında ilçeye bağlı Dokuztekne Mahallesi'nde meydana geldi. Aynı avluda oturan kardeşleri Mustafa ve Ahmet Albayrak ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışan Yusuf Albayrak, cinnet geçirdi. Yusuf Albayrak, üzerinde taşıdığı tabancayı çekip, kurşun yağdırdı.

Mustafa ve Ahmet Albayrak kardeşler olay yerinde yaşamlarını yitiriken, evden çıkan Yusuf Albayrak, öldürdüğü kardeşlerinin eşleri Gülsüm ve Teslime Albayrak'ı da çalıştıkları tarlaya gidip vurarak öldürdü. Tarladaki annesinin yanında bulunan 9 yaşındaki Furkan Albayrak da açılan ateşte ağır yaralandı.


İşlediği cinayetler sonrası olayda kullandığı tabanca ile intihar etmek isteyen Yusuf Albayrak, olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürü tarafından ikna edilerek gözaltına alındı. 9 yaşındaki Furkan Albayrak'ın kaldırıldığı hastanedeki tedavisi sürerken, saldırıda yaşamlarını yitiren 4 kişinin cesetleri, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 12
  • Ersoy21 6 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden böyle bir toplum değildik.
    Cevapla
  • H. YLZ 6 yıl önce Şikayet Et
    Bence güvenlik güçleri hariç herkese yasaklansın ve herkes aransın ve imalatı satışı yasaklansın bu haber insanın kanını donduran haberden insanlar bu haberden ders çıkarsın . uçsuz bucaksız özgürlük olmaz . bu duruma yakın olanlar hemen abdest alıp iki rekat Allah rızası için namaz kılsınlar ve KURAN okusunlar bilmeyenler öğrensinler inanın hemen rahatlıyacaklar aslında konuşulacak cok şey var .Hadisi şerif de derki bir insanı öldüren bütün insanlığı öldürmüş gibidir. ve gerçekten üzüldüm ölenlere Allah rahmet diliyorum .ailelere sabırlar diliyorum. ve Allaha dua edin.
    Cevapla
  • ihsan 6 yıl önce Şikayet Et
    biz amerikada yaşayan insanlardan dahamı güvendeyiz? orda nerdeyse marketlerde satılıyor, dört bir yanımızı savaş sarmış, 15 temmuz gecesi uçurumun eşiğinden dönmüşüz senin ağzından çıkana bak. o silahda çok büyük ihtimalle ruhsatsızsır. devlet yivsiz tüfekler ile ilgili şartları hafifletmeli ve toplumsal silahlanmayı desteklemeli, aksine bu kadar rahat olmak gibi bir lüksümüz yok. özellikle doğu bölgelerde pyd/pkk ve batıda marjinal guruplar şuan kafalarına göre eşkiyalık yapamıyorsalar darbenin başarısız olmasındandır
    Cevapla
  • D.beyazit 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam kafayi yemis. Hadi bakalim bundan sonra hayati daha mi guzel olacak. Vicdan azabi bile yer bitirir bunu. Bir anlik ofkeyle insanin hem dunya hem de ahiretini yok yere karartmasi ne kadar da acinasi bir durum... Efendimizin bir hadisi var pehlivan ofkelendiginde ofkesini yenen insandir diye.. Bundan anlasilan şu ki öfke kontrol edilebilen bir eğilimdir. Bu rasyonel olgu ve üstelik inancimizin bu yondeki telkinleri toplumumuzd etkili olmuyorsa bunun tek bir nedeni var o da dinimizle aramiza ördügumuz duvardir. Sekuler bakiş öyle anlaşiliyor ki artik insani kendini herseyin merkezine koyma egilimine suruklemis.Yoksa insan başkasinin hayat hakkina hangi curetle kastedebilir?
    Cevapla
  • Yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin .Adama da Allah yardım etsin kimbilir ne var ardında bilinmez ama ...çocukların boynu büküldü hem anne hem baba ...bende aile içinde haksızlığa uğrayan bi kardeşim yıllarca yurtdışında zor şartlarda çalışıp kardeşlerime aileme yardım ettim şimdi yatalağım birşeyim yok onlarda villalarda yaşıyor ....Allah büyüktür ...
    Cevapla
  • bir vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    allah yardımcın olsun.
    Cevapla
  • akpınar 6 yıl önce Şikayet Et
    bunlar hep inanç zayıflığından. Allah rahmet etsin. bu adama da idam ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü