Tazyikli su boğazını delince öldü!

Ödemiş'te bir akaryakıt istasyonu çalışanı, basınçlı oto yıkama makinesinin tabancasından çıkan tazyikli suyun boğazına delmesi sonucu öldü.

GİRİŞ 16.05.2017 11:30 GÜNCELLEME 16.05.2017 12:15
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

İzmir'in Ödemiş İlçesi'ndeki bir akaryakıt istasyonu çalışanı 47 yaşındaki Doğan Bodur, basınçlı oto yıkama makinesinin tabancasından çıkan tazyikli suyun boğazına delmesi sonucu öldü. O anlar, işyerinin güvenlik kamerasınca görüntülendi.



Olay, dün  saat 23.30 sıralarında, Yeniceköy Mahallesi yolu üzerindeki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. İstasyona gelen bir vatandaş, 1 lirayla çalışan basınçlı oto yıkama makinesiyle aracını yıkamak istedi. Ancak makine çalışmadı. Bunun üzerine 13 yıldır istasyonda çalışan pompa görevlisi Doğan Bodur, makineyi kontrol etmek istedi. Bodur'un eline aldığı makinenin tabancasından bir anda fışkıran tazyikli boğazına çarpıp bıçak gibi deldi. 2'si kız 3 çocuk babası Bodur, kanlar içinde yere yığıldı.  Otomobille hastaneye götürülmek istenen Bodur yolda yaşamını yitirdi.


Bodur'un cesedi otopsi için İzmir adli tıp kurumuna gönderildi. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı. O anlar ise işyerinin güvenlik kamerasınca görüntülendi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 24
  • konyaspor 6 yıl önce Şikayet Et
    kimse istifini bozmuyor adam arabay binip evine gidicekti az daha...bu nedir ya afrikanın en ilkel kabilesi bile yapmaz bunu
    Cevapla
  • Sivaslı 6 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten bu izmir insanı normal değil anadolu da olsa o adamı anında hastaneye yetiştirildi
    Cevapla
  • ...... 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • muhammed s 6 yıl önce Şikayet Et
    izlerken moralimi en çok oradaki insanların rahatlığı bozdu. Abi adam can çekişirken en azından 1 kişi bir yardıma gitsin el insaf yav...
    Cevapla
  • osii 6 yıl önce Şikayet Et
    sizin gibi insan olmaz olsun eller cepte bakiyorlar yaziklar olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!