Terör örgütüne ağır darbe: Tam 178 terörist...

Türkiye genelinde 24 Nisan-22 Mayıs tarihleri arasında terör örgütlerine yönelik operasyonlarda 178 terörist etkisiz hale getirildi.

Terör örgütüne ağır darbe: Tam 178 terörist...
Terör örgütüne ağır darbe: Tam 178 terörist...
GİRİŞ 27.05.2017 11:17 GÜNCELLEME 27.05.2017 12:12
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

AA muhabirinin İçişleri Bakanlığı verilerinden derlediği bilgiye göre, terör örgütleri ve suç şebekeleriyle mücadelesini yurt genelinde aralıksız ve kararlılıkla sürdüren güvenlik güçleri, terör örgütü PKK'ya yönelik 2 bin 20 operasyon düzenledi.

792 GÖZALTI

Operasyonlarda, örgüte yardım ve yataklık yaptıkları iddiasıyla 792 şüpheli gözaltına alındı.Sol terör örgütleriyle mücadele kapsamında ise örgütle irtibatlı olduğu değerlendirilen 82 kişi yakalandı.Terör örgütü DEAŞ ile irtibatlı 148, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile mücadele kapsamında 4 bin 955 şüpheli gözaltına alındı.

178 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Operasyonlarda 108'i ölü, 34'ü sağ, 36'sı teslim olmak üzere toplam 178 terörist etkisiz hale getirildi.Düzensiz göçle mücadele kapsamında ise 10 bin 727 göçmen yakalandı. Operasyonlarda, organizatör oldukları iddiasıyla 360 şüpheli gözaltına alındı.

Öte yandan sosyal medya hesaplarından terör örgütü propagandası yapan halkı kin, nefret ve düşmanlığa sevk eden, devlet büyüklerine hakaretlerde bulunan, devletin bölünmez bütünlüğüne ve toplumun can güvenliğine kast eden sosyal medya hesaplarına yönelik çalışmalarda tespit edilen 920 kişiden 177'si yakalandı.

YORUMLAR 8
  • ömer 6 yıl önce Şikayet Et
    allah berket versin günlük okadar olmalı inşaallah din vatan düşmanları
    Cevapla
  • ....... 6 yıl önce Şikayet Et
    Senelerce orduyu hainler vatansızlar uyuşturmuşlar yatırmışlar..Sağda solda arazilerde dağlarda boş boş gezdirmişler..Böyle devam ederse bir kaç sene içersinde bu leş kargalarından eser kalmayacak...Rabbimden dileğim şudur ki pkk ile işbirliği yapanı devletini vatanını satanı bayrağına milletine ihanet edeni Rabbim c.c iki cihanda onları perişan eylesin..
    Cevapla
  • bilgi 6 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakan nisanda artık pkk ismini duymayacaksınız demişti... bir daha ki nisana kadar bekleriz yeter ki bitsin. ancak bizleri tarih vererek aldatmasınlar... kırk yıldır politikacılarda aynı sözü iştiyoruz...
    Cevapla
  • Ahmet Karaca 6 yıl önce Şikayet Et
    bir terrorist öldürmemişsen o gün boşa yaşamışsın demektir...
    Cevapla
  • samimi 6 yıl önce Şikayet Et
    Hep Sol örgutler .Solun S sindende nefret edyorum artik.
    Cevapla
  • Erhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Devlet büyükleri kimler acaba eleştirileride hakaret olarak görmeyin eleştiriye hazır olun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz