Bonzai içip kullandığı otomobille dehşet saçtı!

Edirne'nin Keşan İlçesinde bonzai aldığı öne sürülen G.T., yönetimindeki otomobilin direksiyon kontrolünü yitirince araç kaldırıma çıktı ve park halindeki bir kamyonete çarptı.

Bonzai içip kullandığı otomobille dehşet saçtı!
Bonzai içip kullandığı otomobille dehşet saçtı!
GİRİŞ 06.06.2017 11:40 GÜNCELLEME 06.06.2017 11:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay, saat 09.30 sıralarında İspat Cami Mahallesi Paşayiğit Caddesi üzerinde meydana geldi. Paşayiğit Caddesini kullanarak, kent merkezinden yüksek okul yönüne giden ve madde bağımlısı olduğu iddia edilen G.T. yönetimindeki 34 VA 5224 plakalı otomobil, sürücüsünün aldığı bonzainin etkisiyle fenalaşarak direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu bir marketin önünde kaldırıma çıkarak park halindeki kamyonete çarptı. Kazada şans eseri ölen veya yaralanan olmazken, her iki araçta da maddi hasar oluştu.

Kaza ardından araçta fenalaşan sürücü G.T., ihbar üzerine gelen polis tarafından otomobilden güçlükle indirilerek, gözaltına alındı. Araçta ve G.T.nin üzerinde yapılan aramada bir miktar bonzai ele geçirildi. Çevrede toplanan vatandaşlarda yaşananlara tepki gösterdi. Otomobil, incelemenin ardından çekiciyle otoparka götürüldü.

Geçen 25 Mayısta da aynı cadde üzerinde bonzai içtiği öne sürülen 30 yaşındaki O.B. kullandığı kamyonla çarptığı General Muzaffer Alankuş Kışlası'nın nizamiye kapısı duvarı ve panolarını yıkmıştı.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 1
  • emir 6 yıl önce Şikayet Et
    bu bonzai gene türedi bunu kim getiriyor bu işin arkasında hangi baronlar var derhal açığa çıkartılmalı yetti artık hergün hergün uyuşturucu kullanan gençleri görüyoz yazık ya yazık üzülüyoz ey devlet yetkilileri bu işe el atın bu uyuşturucu baronları yakalasın artık uyuşturucuya yol veren rüşvetci polislerde açığa çıkartılsın ama ben bunu sölesemde fayda etmez çünkü polisler ayakta uyuyor hiç görev yapmıyolar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!