Sokak ortasında düello!

İstanbul Sancaktepe’de 2 ortak, iflas ettikten sonra anlaşmazlığa düştü. Karşılıklı ateş eden 2 ortak, birbirini aynı yerden vurdu. 2’si de can verdi

Sokak ortasında düello!
Sokak ortasında düello!
GİRİŞ 24.06.2017 08:43 GÜNCELLEME 24.06.2017 08:53
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İstanbul Sancaktepe’de işlettikleri kafeteryaları iflas eden 2 ortak, 30 yaşındaki Mustafa Elönü ile taksicilik yapan 29 yaşındaki Şahin Akşit, anlaşmazlığa düştü. Sık sık tartışan 2 ortak iflas konusunda sürekli birbirlerini suçlayınca aralarındaki husumet büyüdü.
Aynı anda silahlarını çekip ateş ettiler

Akıllara durgunluk veren olay, Kemal Türkler Mahallesi Sümer Caddesi üzerinde önceki gün saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Dün de aynı nedenle tartışan ortaklar, göz açıp kapayıncaya kadar aynı anda silahlarını çekip birbirlerine ateş etti. 2’si de sol karın bölgesinden vurulan Akşit ve Elönü, yan yana yere düştü. Vatandaşlarca hastaneye kaldırılan yaralılar, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Evli ve 2 çocuk babası

Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürürken, birbirlerini öldüren 2 ortağın çocukluk arkadaşı olduğu öğrenildi. Elönü’nün evli ve 2 çocuk babası olduğu, iflas ettikten sonra iş yapmadığı kaydedildi. Bekâr olan Akşit’in ise bir süredir taksicilik yaptığı belirtildi.

KAYNAK: HABERTURK
YORUMLAR 5
  • Yorumcu 6 yıl önce Şikayet Et
    Dünya malı
    Cevapla
  • Yakup 6 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet sence kim iflas ettirdi kime kızalım
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Adamlara kızmayın adamları iflas ettirenlere kızın!
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    herkez nasibinde ne varsa onu yer!!
    Cevapla
  • yücel 6 yıl önce Şikayet Et
    al işte aptallık ya allah saklasın , olan ıkı kuzucuga oldu olan kadına oldu dul kaldı kım saklayacak sımdı kotu gozlerden ?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!