Eve giren kamyon 10 aydır çıkartılmadı!

Malatya’da freninin patlaması sonucu Suriyeli bir ailenin yaşadığı eve giren hafriyat kamyonu, kazanın üzerinden 10 ay geçmesine rağmen hala evden çıkartılmadı.

Eve giren kamyon 10 aydır çıkartılmadı!
Eve giren kamyon 10 aydır çıkartılmadı!
GİRİŞ 27.06.2017 09:41 GÜNCELLEME 27.06.2017 11:29
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Malatya’da 10 ay önce Mehmet Akif Ersoy Caddesinde yaşanan kazada, freni patlayan kum yüklü bir hafriyat kamyonu, Suriyeli bir ailenin yaşadığı eve çarparak durabilmiş, kazada 6 kişi yaralanmış ve hamile bir kadın da yaşamını yitirmişti. Olayın üzerinden yaklaşık 10 ay geçmesine rağmen kamyon bulunduğu evden çıkartılamazken, kaza sonrası harabeye dönen ve kolonları zarar gören evin etrafında bir önlem alınmaması da vatandaşları tedirgin ediyor.

Kamyonun evden neden çıkartılamadığı merak konusu olurken, çıkarma çalışmaların ne zaman başlatılacağı ise bilinmiyor.

YORUMLAR 7
  • hyr 6 yıl önce Şikayet Et
    burada alt yapı kusuru var.usule uygun yapılmamış kavşak var. belediye sorumle. herkes görsün de kamyon sonra çıkartılsın. sorumsuz bir milletiz. ortada bir elektrik direği var. refüj olmaması gereken tarafa yönlendirilmiş. doğru yapılsa freni patlayan araba karşı çıkıştan çıkardı.bak şimdi kamyonu nasıl çıkaracaklar ört bas etmek için.
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    yazık yahu..bu malatya belediyesi ne zaman beceriksiz insanların elinden alınırsa işte o zaman işler sorunlar hızla çözülür. hiç ak parti belediyeciliği ile alakası yok. ak partiye zarar veriyor beceriksiz yöneticisi sebebiyle. reis biran evvel el atsa şu belediyelere. malatya da heryer kazılıyor,asfalt yok aylarca açık çukurlar var bekliyor. şehir toz duman içinde.
    Cevapla
  • hasen 6 yıl önce Şikayet Et
    İsabet buyurdunuz.
    Cevapla
  • fatih YETKİNEL 6 yıl önce Şikayet Et
    orada emniyet ve belediye evin etrafını bariyerlerle çevrelemiştir en baştan beri.her gün onunden gecmesem inanırdım bu habere. ayrıca kamyon sürücüsünün hala davası devam ettiği için ve kamyonun çıkarılması durumunda o ve yanında ki binaların çökme ihtimaline karşın bina sahipleriyle bu konuda bir anlaşma sağlanamadığından kamyon odadan çıkartılmamaktadır.
    Cevapla
  • Diyar(21) 6 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun kalsın kalsın müze olur ilerde turist falan gelir .
    Cevapla
  • altan 6 yıl önce Şikayet Et
    evin içinde kalan bile vardır hala. suriyeliler öyle binalarda yaşıyor ki akılalmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!