Dilencinin üstünden parayı 8 zabıta zor saydı

Balıkesir'de yakalanan dilencinin üstünden çıkan parayı 8 zabıta ancak sayabildi. Zabıta ekiplerinin yakaladığı dilencinin üzerinden 71 bin TL çıktı.

GİRİŞ 28.06.2017 12:52 GÜNCELLEME 28.06.2017 14:27
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Balıkesir'de zabıta ekiplerinin bayram günü yakaladıkları dilencinin üzerinden 71 bin TL para çıktı. 8 zabıta gün boyu 71 bin TL'yi saymak için uğraştı. Paralara el konulurken, dilenci A.D.'ye ise 109 TL ceza kesildi.

Şehir dışından Balıkesir'e gelerek dilenen A.D. isimli şahıs, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri tarafından yakalandı. Üzerinden yüklü miktarda para çıkan dilenci zabıta binasına götürüldü. Bir oda içine kurulan uzun masaya serilen paraları saymak için 8 personel çağrıldı.

8 zabıta paraları saydı. Şüphelinin üzerinden 71 bin TL para çıktı. Bozuk paraların çoğunu 100 TL'lik hale getiren dilenci A.D.'ye Kabahatler Kanunu gereği 109 TL ceza kesildi. Dilencinin üzerinden çıkan 71 bin liraya ise el konuldu. Paraların kamuya aktarılacağı öğrenildi.


YORUMLAR 42
  • Alican 6 yıl önce Şikayet Et
    Bence o dilenci dedikleri adam zabıtalardan daha dürüst en azından torpille işe girmemiş..Dileciye gelince isteyen versin isteyende vermesiz..Adam zorla toplamamış ya?..
    Cevapla
  • rahsin 6 yıl önce Şikayet Et
    desene bu daha üzerınden cıkan para evını arabasını arasalar zabıta lar bu parayı günlerce sayamaz
    Cevapla
  • cumali 6 yıl önce Şikayet Et
    yakında bunlar da teknoloji ye ayak uydururlar pos cihazıyla gezerlerse şaşırmayın
    Cevapla
  • OttoMan 6 yıl önce Şikayet Et
    (Sadakalar) kendilerini Allah yoluna adayan, yeryüzünde dolaşmaya güç yetiremeyen fakirler içindir. İffetlerinden dolayı (dilenmedikleri için), bilmeyen onları zengin sanır. Sen onları yüzlerinden tanırsın. İnsanlardan arsızca (bir şey) istemezler. Siz hayır olarak ne verirseniz, şüphesiz Allah onu bilir. Şüphesiz Allah Doğruyu Söyledi. Bakara 273
    Cevapla
  • f.b. 6 yıl önce Şikayet Et
    bu neylan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması