Akşener'in partisi için ilk açıklama!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, oğlu Kerem Kılıçdaroğlu'na röportaj verdi. Kılıçdaroğlu, Meral Akşener sorusuna cevap verdi.

Akşener'in partisi için ilk açıklama!
Akşener'in partisi için ilk açıklama!
GİRİŞ 26.07.2017 11:04 GÜNCELLEME 26.07.2017 11:36
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Kemal Kılıçdaroğlu, internet ortamında yayın yapan ve oğlu Kerem Kılıçdaroğlu'nun da Yayın Kurulu'nda yer aldığı bir dergiye röportaj verdi.

Meral Akşener'in yeni parti kurma çalışmalarına ilişkin soruya Kılıçdaroğlu, "Şöyle düşünmek lazım; demokratik parlamenter sistemi savunan ve bu bağlamda oy alacak bir siyasi yapılanma Türkiye’nin geleceği açısından iyi bir yapılanmadır. Başkanlık sistemini savunanlar ve ona destek verenler oylarının yönünü değiştirip Meral Hanım’a doğru bir eğilime girerlerse bundan, parti demiyorum, Türkiye kazançlı çıkar. Başkanlık modelini Türkiye bağlamında düşünmek lazım. Milletvekilliği bağlamında Meral Hanım ayrı bir siyasi yapılanmaya gider ve parti kurarsa bunu bugünden yorumlamak çok doğru değil. Çünkü nasıl bir kadroyla kurulacak, kuruluş amaçları ne? Bunun görülmesi lazım." yanıtını verdi.

YORUMLAR 27
  • Koray 6 yıl önce Şikayet Et
    Vatan için projeler, yatırımlar, fikirler üretelim, ülke adına hayırlı bir iş sunalım, yapacaklarımızı anlatalım derdi değil ki bu oluşumun derdi. Bu oluşum her zaman ki gibi "yıkmak" üzerine kurulu. Evet cephesini, sağ kesim oylarını bölmek, hükümeti yıkmak. Kema'lin önünü açmak üzerine kurgu. Peki yıktınız ya sonrası. Yıktığınızın üstüne ne kuracaksınız. memleket için ne yapacaksınız. Hiç bir vizyonunuz, ilkeniz, tek bir projeniz yok ki. Tüm oluşumunuz Erdoğan düşmanlığı üzerine kurulu. Erdoğan gitsin, hükümet düşsün de vatanmı amann sonra düşünürüz değil mi.
    Cevapla
  • Kayı 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah yolunu açık etsin türk milliyetcilerine bir lider lazımdı ve ufukta göründü :)
    Cevapla
  • emre 6 yıl önce Şikayet Et
    kılıçdaroğlu ve meral Akşener in içinde olduğu hiçbir oluşumdan bu ülke kazançlı çıkmaz asla
    Cevapla
  • yunaklı 6 yıl önce Şikayet Et
    Kendi çalıp kendileri oynuyorlar.
    Cevapla
  • suskun44 6 yıl önce Şikayet Et
    yani diyorki kılıçtaroğluna tek koltuk deyneği yetmedi ikincisi geliyor 3 parti birleşip başkanlığa yürüyecez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti