Trabzon'daki terör saldırısında "Türk Tarık" izi

Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında bugün biri sivil 2 kişinin şehit edilmesi ve bir güvenlik görevlisinin de yaralanması olayını gerçekleştiren terörist grup deşifre edildi.

GİRİŞ 12.08.2017 06:23 GÜNCELLEME 12.08.2017 09:01
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Son yıllarda Karadeniz'de, özellikle Doğu Karadeniz Bölgesi'nde saldırılarını sıklaştıran terör örgütü PKK’nın bölgede bulunan grupları ve sorumluları biliniyor. Bu grupların başında ise “Türk Tarık” kod adlı Barış Öner ve “Cudi Zaza” kod adlı Mehmet Yakışır bulunuyor.

‘Yeşil liste’ olarak bilinen arananlar listesinin en başında yer alan, başına 1 milyon TL ödül konan Artvin’in Şavşat ilçesi nüfusuna kayıtlı ‘Türk Tarık’ kod adlı Barış Öner, geçtiğimiz yıl 25 Ağustos tarihinde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Artvin'in Şavşat ilçesindeki konvoyuna saldırı düzenlenmesi emrini verdiği ve bizzat yönettiği biliniyor. Eli kanlı teröristin yaklaşık bir yıl sonra bu kez Trabzon'un Maçka ilçesindeki terör olayında parmağı olduğu belirtiliyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 27
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Keşke yakalanmasa yakalanırsa nice kahramanların parası ile beslenecek inşaallah bi çatışmaya girerde geberir soysuz abd köpeği
    Cevapla
  • Muşli Deniz 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne yani buda kk gibi türk mü
    Cevapla
  • Yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam artvin Şavşat lı olamaz kesin Ermeni tohumudur bunun babası anası Artvin'de yaşayamaz zaten
    Cevapla
  • Umut Yasin 6 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili kardeşim o bölge yoğun gürcü nüfusun yaşadığı bir bölge. Her türlü radikal sol terör örgütünün Türkiye deki merkezlerinden biri. O bölge insanının çok büyük bir kısmındaki devlet ve islam düşmanlığını görseniz ağzınız açık kalır.
    Cevapla
  • Hamidiye süvarisi 6 yıl önce Şikayet Et
    Türk tarık kod adlı ama aslı kripto ermeni tarık.Devletimiz yakaladığı yerde kafasına sıksın.
    Cevapla
  • isimsiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon'da çalışacak insanın kökü mü kesildi her türlü insana fındık toplatıyorsunuz. Ondan sonra nerden geldi nasıl geldi hesabı yapıyorsunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti