MİT ele geçirdi, Gülen'in hayalleri suya düştü

FETÖ/PDY sözde emniyet mahrem imamlarının ifadeleri sonrası el konulan 34 farklı kasada yaklaşık 17.4 milyon dolar para ele geçirildiği öğrenildi.

MİT ele geçirdi, Gülen'in hayalleri suya düştü
MİT ele geçirdi, Gülen'in hayalleri suya düştü
GİRİŞ 22.08.2017 15:10 GÜNCELLEME 22.08.2017 15:31
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Milli İstihbarat Teşkilatı’nın ele geçirdiği listenin ardından emniyet imamı ve emniyetin mahrem imamlarının bulunduğu 30 bin kişilik liste deşifre olmuştu. Yakalanan ve itirafçı olan mahrem imamların ifadelerinden ise FETÖ’nün gizli kasalarının ortaya çıktığı öğrenildi. Güvenlik güçleri yaptığı operasyonlarda şuana kadar 34 kasa bularak, yaklaşık 17.4 milyon dolar nakit para ele geçirdi. 

AKRABALARININ EVLERİNDE BULUNDU

FETÖ/PDY’nin sözde mahrem imamlarının, güvenlik güçlerinden paraları kaçırmak için para kasalarını akrabalarının evlerine sakladıkları, bazılarının ise yakınlarının adına bankalarda kiraladıkları kasalarda tuttukları ortaya çıktı. Tespit edilen 34 farklı kasada ele geçirilen yaklaşık 17.4 milyon dolar nakit paranın örgütün gerçekleştiremediği darbe nedeniyle paraları Pensilvanya’ya ulaştırılamadığı edinilen bilgiler arasında yer aldı.

Paraların, 'himmet' adı altında emniyet ve yardım kuruluşlarından 15 Temmuz hain darbe girişiminin hemen öncesinde toplandığı tespit edildi.

Öte yandan, örgütte, bazı üst düzey 'kripto imam' ve 'abi' pozisyonundaki şüphelilerin, savcılıklara başvurarak itirafçı oldukları da öğrenildi. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 47
  • Kenan ÖZDEMİR 6 yıl önce Şikayet Et
    Su akıp yatağını buluyor.Doğru er gec tecelli edecek Allahın İzni ile.Yuce mevlam Tum muslumanları hidayete erdirsin inşaallah.Yalan ile buraya kadar gelebildiler.Önemli olan kandırılmış ,beyinleri yıkanmış insanlarımızın bir an önce devlet kurumlarımıza bildiklerini anlatmalıdır.Türkiye vatandaşı olmak hem ayrıcalıklıdır,Hemde ağır yuku vardır.Biz Türkler Cefakarlığımızı ,Milliyetçi ve devletçi Ruhumuzu çok cabuk devreye sokan insanlarız.Yuce mevlam bu guzel Cuma günümüzde Tum muslumanlarımızı Ve Yuce Türk milletini her türlü kötülüklerden korusun İnşaallah.(Amin)
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    ajan Papazin hayelleride varmis bak bak.))
    Cevapla
  • ömer 6 yıl önce Şikayet Et
    adam cia gibi
    Cevapla
  • Göktürk 6 yıl önce Şikayet Et
    iblisin sonu yakın
    Cevapla
  • Mechul 6 yıl önce Şikayet Et
    Ey şeytana kullahini ters giydiren münafık. Allah seni seytanlarla hasreylesin. Öbür dünyada cehennem zebaniler le allah seni komsu eyler inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz