En acı veda! Ayakta durmakta zorlandı

Pazar gecesi Beşiktaş'taki 5 yıldızlı bir otel odasında eski manken Filiz Aker tarafından vurularak öldürülen sunucu Vatan Şaşmaz, son yolculuğuna uğurlandı.

GİRİŞ 29.08.2017 12:45 GÜNCELLEME 29.08.2017 15:19
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Beşiktaş’ta lüks bir otelde öldürülen Vatan Şaşmaz, sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Şaşmaz’ın eşi ve annesi gözyaşlarını tutamazken sevenleri de tabuta sarılarak dualar etti. Ünlü sunucunun cenaze törenine, 'Çocuklar Duymasın' adlı dizede birlikte rol aldığı set arkadaşları Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı da katıldı.

ACILI ANNE, GELİNİNİ TESELLİ ETTİ

Beşiktaş’ta 5 yıldızlı bir otelde vurularak öldürülen ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz’ın cenazesi, cenaze namazının kılınacağı Güzeltepe Birlik Camii'ne getirildi. Camiye çok sayıda ünlü isim akın etti. Caminin avlusu Şaşmaz'ın sevenleriyle dolup taşarken, Vatan Şaşmaz'ın annesi Safiye Şaşmaz ve eşi Yasemin Adalı’nın ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. Anne Şaşmaz ile Adalı burada bir sandalyede otururken gözyaşlarını tutamadı.

Anne Şaşmaz ve Yasemin Adalı taziyeleri kabul ederken ünlü sunucunun sevenleri de tabutu başında dualar ederek gözyaşı döktü.

EN DİKKAT ÇEKEN İSİM

Cenazede en çok dikkat çeken isimse Vatan Şaşmaz'ın katil zanlısı Filiz Aker'in yeğeni Dora Ercan oldu. Ercan yaptığı kısa açıklamada: "İnsanlık görevimi yapmaya geldim. Çok dikkat çekmek istemiyorum. 15 yıllık arkadaşım, teyzemden dolayı sevmiyorum." dedi.

Vatan Şaşmaz'ın annesi ve eşi cenazeyi beklerken güçlükle ayakta durabildi.

"BEBEĞİN CİNSİYETİ ERKEKTİ"

Melike Öcalan, cenaze töreninde yakın arkadaşı Vatan Şaşmaz'la ilgili konuştu. 37 yaşındaki sunucu ve oyuncu "Çok çalışkan, ailesine bağlıydı. Eşini çok sevdiğini biliyorum. Son dönemlerde yaptığımız konuşmalara göre bebek istediğini biliyorum. Doğru ve iyi bir evliliği vardı. Bebeğinin cinsiyeti erkekti. Bu konuşmayı yapmak benim için çok zor. Bir otel odasında her şey göründüğü gibi olmayabilir. Bu insan tanınmış biri. Eşini, ailesini ve doğacak bebeğini korumak için tabii ki ortada bir yerde görüşemez. Mutlaka iyi niyetiyle, korumak için gitmiştir. Tüm Türkiye'nin başısağolsun" ifadelerini kullandı.

ÇOK SAYIDA ÜNLÜ İSİM VE SEVENLERİ GELDİ

Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Ferdi Akarnur, Yusuf Adalı, Metin Uca, Melike Öcalan ve Yaşar Alptekin, Saruhan Ünel ve Tuğba Özay başta olmak üzere çok sayıda ünlü isim ve sevenleri camiye akın etti.

Vatan Şaşmaz'ın annesi Safiye Saydam, bir yandan 4 aylık hamile gelini Yasemin Adalı'yı teselli etmeye çalıştı. 

SON SAHNEYİ BİRLİKTE OYNAMIŞLARDI

Vatan Şaşmaz'ın oynadığı dizideki rol arkadaşı ve son sahnede birlikte oynadığı Ferdi Akarnur da erken saatlerden itibaren camideydi. Şaşkınlığını gizleyemeyen Akarnur, "10 yıldır çalışıyoruz. Hiç kimseyi kırmamış bir insan. Ağzından bugüne kadar kötü bir laf duymadık. Bu nasıl bir şey. Aklımız hayalimiz almadı" diye konuştu. 

Ünlü sunucu Şaşmaz, kılınan cenaze namazı ve alınan helalliğin ardından defnedilmek üzere Çengelköy Mezarlığı’na götürüldü. Şaşmaz burada toprağa verildi.

YORUMLAR 42
  • mec 6 yıl önce Şikayet Et
    ne bu kardeşim batı özentisi gözluk sıyahlar başımı kapasammı kapamasammı yarım kaparsam nasıl güzel görünürüm cenazeyemi geliyosunuz defileyemi.böyle kapanıp gözlüklerde takıp dinimizi istismar etmeyin.ya gorunduğunuz gibi olun yada olduğunuz gibi görünün.bari cenazede yarım saat müslüman olun ya
    Cevapla
  • mec 6 yıl önce Şikayet Et
    pisi pisine gitti çocuk bi manyağın sayesinde.tabı kadın hayatta her istediğini elde etmiş para pul mal mülk ama vatanı elde edemeyınce zoruna gitmiş bence.kadının vatanı sevdiğine inanmıyorum hırsının kırbanı oldu ve kurban etti.
    Cevapla
  • Semih 6 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi Cenazeye siyah giyinmis hepsindede gözlük. Bunlari hristianlar yapar onlarami özeniyorsunuz? Dikkat edin dikkat biraz. Ibret alin herkezin gidecegi yer orasi ister zengin ol ister fakir hic fark etmez.
    Cevapla
  • Karagulle 6 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman kimin ne yaptığıyla ilgilenmez ölmüş birinin de arkasından konuşmak olmaz eğer muslumansaniz kurduğunuz cümlelere dikkat edin herkesin sevabı günahı kendine
    Cevapla
  • Hasan Bin İslam 6 yıl önce Şikayet Et
    İslamin kimin ne yaptığıyla ilgilenmezmiş peh peh... Mübarek din neden var o zaman . Senin bu sözlerin yaşadıklarını din zannetmenden kaynaklı . Yok ölünün arkasından konuşulmazmış . 2 söz erbelemissiniz aynı şeyleri söylüyorsunuz . İnsanlar akın akın cehheneme gidiyor farkındamısın ? Dini yaşamıyor , yaşadıklarını din zannediyor Bu insanlar neden konuşuyor zannediyorsun .
    Cevapla
  • Salih çalık 6 yıl önce Şikayet Et
    Vatana tuzak kurmuşlar Bu cinayetin arkasında karanlık güçlerin parmağı var gibi
    Cevapla
  • ahmi 6 yıl önce Şikayet Et
    bomba... zan mı, bilgi mi, atıyon mu ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak