Bıraktıkları çöpler tepki çekti

Edirne Kapıkule Sınır Kapısı'nda uzun kuyruklar oluşturan gurbetçilerin yol kenarına attıkları çöpler, karayolları ve Edirne Belediyesi ekiplerince temizlendi.

Bıraktıkları çöpler tepki çekti
Bıraktıkları çöpler tepki çekti
GİRİŞ 30.08.2017 14:24 GÜNCELLEME 30.08.2017 16:44
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Yaz tatillerini ana vatanda geçirdikten sonra çalıştıkları ülkelere dönmek için geldikleri Edirne Kapıkule Sınır Kapısı'nda uzun kuyruklar oluşturan Türkler'in yol kenarına attıkları çöpler, karayolları ve Edirne Belediyesiekiplerince temizlendi. Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Trakya gümrüklerinden son 48 saatte 18 bin 662 araçla 81 bin 986 yolcu çıkış yaptı.

2.5 KİLOMETRE KUYRUK

Yaz tatillerini Türkiye'de geçiren Avrupa'da yaşayan Türkler'in karayoluyla dönüş yolculuğu devam ediyor. Kapıkule Sınır Kapısı'ndan çıkış yapmak için gelen Türkler'e ait araçlar gümrük sahası dışında yaklaşık 2.5 kilometre kuyruk oluşturdu.

BIRAKTIKLARI ÇÖPLER TEPKİ ÇEKTİ

Taşıdıkları ihracat yüklerini Avrupa ülkelerine götürmek için gelen TIR araçları ise, Bulgaristan'a açılan Kapıkule Sınır Kapısı'nda 15, Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda da 6 kilometre kuyruğa neden oldu. Gurbetçilerin günlerden bu yana süren kuyruklarının ardından yol kenarlarına attıkları çöpler medya ve sosyal medya da büyük tepkilere neden oldu.

YORUMLAR 54
  • murat kısa 6 yıl önce Şikayet Et
    eksik çöp kutularını bende farkettim ancak yere atmak ayıp ya hepsi vatan hasretiyle gelir ama çoğu söverek gider ben avrupada yaşıyorum ama şunların vatan severliğine inanmayın adamların tek derdi daha fazla türk gelmesin ab yi de türkiyeye çevirecekler korkusu utanç verici.
    Cevapla
  • Mustafa Yılmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    Böyle zamanlarda yüzer metre aralıklarla çöp konteynerlerini geçici olarak koysanız yol kenarına en azından dağınık görüntü olmaz!
    Cevapla
  • el gurbeti 6 yıl önce Şikayet Et
    ceken bilir
    Cevapla
  • sinan 6 yıl önce Şikayet Et
    Edirne Belediyesi vatandaşa biraz hizmet etsin.adamlar ülkelerine dönüp döviz bırakıyor adamlara hiç bir hizmet yok
    Cevapla
  • adalet 6 yıl önce Şikayet Et
    avrupali oraya cöp bidonu koyar sorun cözülür
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Kardeș bizim yetkililer çöpün pisliğin içinde vatandașini biraktigi için bunlari sorun olarak görmüyor. Bunlar avrupa görmedigi için nerden bilsinlerki orada çöp bidonu gerektigini
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor