Kilit isim konuştu! Cinayetin sebebi...

Vatan Şaşmaz'ı öldürüp canına kıyan Filiz Aker'in en yakın arkadaşı Sevilay Öztürk konuştu. Öztürk, "İkisinin arasında aşk meşk yoktu, para yüzünden mi bilmem." dedi.

Kilit isim konuştu! Cinayetin sebebi...
Kilit isim konuştu! Cinayetin sebebi...
GİRİŞ 03.09.2017 09:19 GÜNCELLEME 03.09.2017 09:19
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz'ın bir otel odasında eski manken Filiz Aker tarafından öldürülmesi herkeste şok etkisi yarattı. Aker'in yakın arkadaşı kilit isim denilen Sevilay Öztürk konuştu. Öztürk, "Vatan'ı öldürme sebebi aşk meşk olamaz." dedi.

"VATAN'DAN ÇOCUK İSTEĞİNİ REDDEDİNCE ÇOK KIRLMIŞTI"

Türkiye'nin gündemine oturan cinayetin ardından herkes "neden" sorusunu sormadan edemedi. Ayşe Arman, kilit isim denilen kadınla röportaj yaptı. Kilit isim Sevilay Öztürk, "Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker'in arasında kısa süreli bir ilişki oldu. 'Filiz yaşım geçiyor' deyip Vatan'dan çocuk istedi. Ancak Vatan, 'Aramızda yaş farkı var' diyerek Filiz'i reddetti. O da haliyle buna çok içerlemişti" dedi.

"ARALARINDAKİ MEVZU AŞK MEŞK DEĞİL"

"Vatan'ı öldürmesinin nedeni para mı aşk mı?" sorusuna Öztürk şöyle cevap verdi: "Filiz'in neden böyle bir şey yaptığını bilmem. 2 kere intihara kalkıştı, Vatan'ı da öldürerek gündeme oturdu. Aşktan meşkten bunu yapmaz. Mevzu para mıydı bilmem."

YORUMLAR 3
  • Ayşe 6 yıl önce Şikayet Et
    Gerçeği sadece Allah bilir, Kimse Su-i zan'da (kötü zan) bulunmasın çok gunah. Biz meselenin iç yüzünü bilsek ne fayda Hesabı Allah'a vericez (hepimiz) Kendi kusurlarımıza bakalïm dönüş Allah'adır.
    Cevapla
  • hako 6 yıl önce Şikayet Et
    su testisi su yolunda kirilmis cokmu onemliydi sanki olmusse olmus ne var bunda
    Cevapla
  • Biri 6 yıl önce Şikayet Et
    Hepsinin payı varda herkes hedef saptırıyor gibi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!