İran'dan çok sert açıklama! Yerle bir ederiz

İran ordusu genel komutanı Tuğgeneral Seyyid Abdülrahim Musavi , İsrail'i "yıldırım hızında yerle bir edebilecekleri" tehdidinde bulundu.

İran'dan çok sert açıklama! Yerle bir ederiz
İran'dan çok sert açıklama! Yerle bir ederiz
GİRİŞ 19.09.2017 12:55 GÜNCELLEME 19.09.2017 16:43
Bu Habere 70 Yorum Yapılmış

Jerusalem Post'un İran basınına dayanarak verdiği habere göre, Musavi, İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu'nun ABD Başkanı Donald Trump'la dün New York'ta yaptığı görüşmeden hemen önce "Siyonist rejimi, İran islam Cumhuriyeti'ne karşı aptalca bir şeye kalkışmaması için uyarıyoruz. Böyle bir adımda Tel Aviv ve Hayfa'yı yerle bir ederiz" dedi.

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada Trump ve Netanyahu'nun "İran'ın bölgedeki habis etkisinin dengelenmesi konusunda görüş birliğinde olduğu" belirtilmişti.

"25 YILLIK ÖMRÜNÜ..."

Musavi, açıklamasında İran'ın Suriye'deki faaliyetlerini eleştiren bir İsrailli yetkiliye de adını geçirmeden şöyle yanıt verdi:

"Dünya bu siyonist küstah İsrailli yetkilinin işlediği suçları unutmayacak. Başını önüne eğip ne kadar ömrü kaldığını hesaplasın. Çünkü Siyonist rejimin yapacağı herhangi bir hata, İsrail'in kalan 25 yıllık ömrünü daha da kısaltacak, İran siyonist rejimi yıldırım hızıyla imha edecek."

Genelkurmay Başkan Vekili Musavi'nin bu açıklamasında İslam Devrimi'nin lideri Ayetullah Humeyni'nin İsrail devletinin 21'in yüzyılın ilk çeyreğinde yok edileceği tehdidine gönderme yaptığı belirtiliyor.

YORUMLAR 70
  • marat 6 yıl önce Şikayet Et
    yılın en komik ülkesi
    Cevapla
  • Fiktet Meriç 6 yıl önce Şikayet Et
    İran be kardeşim sen yıllardır İsrail İsrail diyorsun madem o kadar dirayetli konuşuyorsun vur şu Yahudi milletinede biz de senin samimiyetini bi görelim. Sen ancak İslam ülkelerine zarar verirsin hey guzum hey biz senin ne olduğunu çok iyi biliyoruz öyle bülöf yapmakla devlet yönetilmez.
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    İran mğslüman olmayan hiç bir ülkeye dokunmaz Müslümanların en büyük düşmanı irandır zaten sabah İran İsrailli vuruyor aksamda İsrail İran'ı nasıl ama...
    Cevapla
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    İran müslüman olmayan bir ülke ile savaşmaz.
    Cevapla
  • Tabi canııımmmm 6 yıl önce Şikayet Et
    Tabi canııımmmm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu