Suriye'den sınır karakoluna taciz ateşi

Suriye'nin Halep kentine bağlı Afrin ilçesini elinde bulunduran terör örgütü PYD tarafından Kilis'teki sınır karakoluna taciz ateşi açıldı.

GİRİŞ 28.11.2017 22:22 GÜNCELLEME 29.11.2017 09:14
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Suriye'nin Afrin ilçesindeki terör örgütü PYD tarafından 3'üncü Piyade Hudut Tabur Komutanlığına bağlı Saatli Hudut Karakolu nöbet kulübelerine taciz atışında bulunuldu.

Bir asker yaralanırken, anında sınır birliklerinde konuşlu bulunan Fırtına obüs toplarıyla angajman kuralları çerçevesinde Afrin'deki PYD mevzileri ateş altına alındı. Yaralanan asker ambulansla Kilis Devlet Hastanesine kaldırıldı. Çok sayıda subay, yaralı askerin durumu hakkında bilgi almak için hastaneye geldi.

YORUMLAR 6
  • vanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    bu işte bir iş var . uyanık davranmak lazım bu hayinler kışkırtıyor bizi sebebi ney acaba. rabbim askerimize polisimize yardım etsin amin
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    İki top mermisi olmasın. Tüm mevzileri tahrip edin.
    Cevapla
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Derhal Arfine girmeli
    Cevapla
  • türk 6 yıl önce Şikayet Et
    yakın yıkın afrini yeter artık lanet olsun pkkya pydye abdye yaşasın Büyük TÜRKİYE
    Cevapla
  • Vatan sevdalisi 6 yıl önce Şikayet Et
    Peki madem taciz atesi acildi, aslerimiz yaralandi Allah korusun vefat ta edebilirdi ve biz sadece gerimi ates attik ? Niye gidip oralari yerle bir etmedik ? Elbette pusuda olabilir ama siha larimiz niye duruyor ? Bir damla kanimiza bile hesabini en siddetli sekilde sormamiz cezasini kesmemeiz lazim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!