Işık'tan Sarraf açıklaması! Dikkatimizi çekti

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık,"Rıza Sarraf'ın kendinden çok emin, bir suçlu değil de sanki olayları son derece rahat bir şekilde anlatması herkesin dikkatini çekti" dedi.

GİRİŞ 30.11.2017 12:29 GÜNCELLEME 30.11.2017 12:45
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Işık,"Rıza Sarraf' ın kendinden çok emin, bir suçlu değil de sanki olayları son derece rahat bir şekilde anlatması herkesin dikkatini çekti. Temenni ederiz; Türkiye'  ye karşı bir komplo içerisinde ne Zarrab ne de bu davayla ilgili  kimse bulunmasın" dedi.

Işık; CHP lideri Kılıçdaroğlu' nun  öne sürdüğü belgelerle ilgili; "Hepimizin beklentisi Kılıçdaroğlu' nun bir dakika bile vakit geçirmeden  belge diye salladığı evrakı  Cumhuriyet Savcılarına, yargıya ve hukuka teslim etmesi ve basınla biran önce paylaşmasıdır " dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 15
  • mert 6 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu Tc devletine komplo kuranların maşası olmuşdur.
    Cevapla
  • SARI SELİM 6 yıl önce Şikayet Et
    atalr ne demiş. konuşmaz denenler konuşur. yıkılmaz denenler yıkılır.bu adamı yere göğe koyamıyorlardı..
    Cevapla
  • okan 6 yıl önce Şikayet Et
    ülkemizin kullandığı bir kişi ne sartlarda konustuğu belli değildir. kaldı ki davanın tutar bir tarafı da yok. amacları buradaki ajanları ile değişilecek suçlullar ve itirafcılar bulmaktır. yani işe yarayan kimi bulsa tutup iftira attıracak. bu sarraf ile ilgili bir durum degildir.
    Cevapla
  • Cansu 6 yıl önce Şikayet Et
    Kafanızı yorup suçlu aramayın:Su akar mecrasını bulur.Dün dündür bu gün ise bu gün.Hep size akacak değil ya .Bir gün size bir ün bize.
    Cevapla
  • Rahat 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizim suçumuz yoksa ki yok biz daha rahat olmak durumunda degilmiyiz Bu konunun üstüne bu kadar gitmek insanlarin kafasını karistirmaktan baska bir işe yaramıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü