Ayşe'nin katili, babasıyla kaçarken yakalandı!

Tekirdağ'ın Muratlı İlçesi'nde, sokak ortasında silahlı saldırıya uğrayan genç kız yaşamını yitirdi. Katil zanlısı ile babası, tarlada gözaltına alındı.

GİRİŞ 05.12.2017 15:16 GÜNCELLEME 07.12.2017 10:52
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İşe gitmek için evden çıkan 19 yaşındaki Ayşe Öztürk, ilçeye bağlı Kazım Dirik Turan Mahallesi Şehit Serkan Caddesi'nde silahlı saldırıya uğradı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.  Sağlık personelinin yaptığı incelemede, başına kurşun isabet eden Öztürk'ün hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayla ilgili araştırma yapan polis, saldırıyı A.İ'nin (24) gerçekleştirdiğini tespit etti.  Katil zanlısının yakalanması için geniş çaplı arama başlatan Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

Alpaslan İ. ile babası H.İ (52) Ergene ilçesine bağlı Bakırca Köyü'nde tarlada yakalandı. Zanlıların, kaçmak için kullandıkları aracın çamura saplanması nedeniyle, yollarına yaya olarak devam ettikleri öğrenildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • kadr 6 yıl önce Şikayet Et
    'beni sevmiyor, ölmeli' gibi psikopatça bir tavır sergileyecek kadar gözü dönmüş bir evlat ve ona yardım eden bir baba ! idam şart vallahi!
    Cevapla
  • halk 6 yıl önce Şikayet Et
    insan çocuğunu nasıl öldürür.
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    kısasta hayat var
    Cevapla
  • yazık 6 yıl önce Şikayet Et
    şu milletin gençliğine aile yapısnın düştüğü duruma bakın yazık yazık cianyetler aile bağların kopması nasıl bir gençlik yetşiyor dinden uzak allahım ve müslümanalr çok şükür diyorlar neye çok şükür.karnın doyduğu içinmi alla hcc sana nimetleri arrttırdığı içinmni nimetlerini arttırdığı ama bunun şükrünü vermyen tam tersi azıtan bir milelt içinmi.eğer bu toplumun ahlaki yapsı böyle gidferse şu anki jenrasyon bitik haberiniz olsun
    Cevapla
  • abdullah 23 6 yıl önce Şikayet Et
    kısas gelmediği sürece bu işlerin sonu gelmez.bu işin sorumluları kendilerini nasıl kurtaracaklar çok merak ediyorum.ya çok cahiller ya da çok cesurlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi