Erdoğan'a Almanya'dan sürpriz destek!

Almanya'daki en güçlü Yahudi lobisi olan Almanya Yahudiler Merkez Konseyi eski Başkanı Heinz Galinski'nin kızı Evelyn Hecht Galinski, İsrail'e ateş püskürdü.

Erdoğan'a Almanya'dan sürpriz destek!
Erdoğan'a Almanya'dan sürpriz destek!
GİRİŞ 17.12.2017 14:10 GÜNCELLEME 17.12.2017 14:10
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Facebook hesabı üzerinden açıklama yapan Galinski, Erdoğan'ın İsrail siyasetini ise destekledi. Galinski, AB'nin sustuğu, Arap Ligi'nin de sadece yüzeysel bir açıklama yaptığı dönemde sadece Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İsrail'i doğru tarif ettiğini belirtti. Yahudi Cemaati'nin tanınmış siması, Erdoğan'a bu konuda destek verilmesini istedi.

ERDOĞAN'A DESTEK VERİN

Galinski, "Sadece Erdoğan, İsrail'in gerçekte çocukları öldüren bir terör devleti olduğunu dile getirdi. Erdoğan Kudüs'ün İsrail'in başkenti olarak tanınmaması için elindeki tüm imkanlarla mücadele etmek istiyor. Almanya ve AB Erdoğan'a bu konuda destek vermeli" dedi.

SABAH

YORUMLAR 9
  • turk 6 yıl önce Şikayet Et
    elbet bir gün o gün gelecek, ALLAH nurunu tamamlayacak, kafirler istemese bile. bir güneş doğuyor mazlumların üzerine, devleti aliye dirilişe şahlandı bir kere, evelallah gayrı bunun gerçek olduğunu alemi gevur bile istemeyerek doğruladı ve kabul edecekler.
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    bazi muslumanlarin tavri nasil gavurdan daha gavursa bazi yahudi hiristiyanlarin her tavrida gavurcana olamayabiliyor . onlari dost edinmeyin ayetini iyi anlamak lazim on yargili olmamak lazim ama ama muslumanda uyanikligi elden birakmamali
    Cevapla
  • mehmet emin 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu gidisatin nereye varacagini goren UST AKIL (!) geri vitese takdi, hade hayirlisi,Gore;im Mevla neyler,neylerse guzel eyler.....
    Cevapla
  • Mehmet Sönmez 6 yıl önce Şikayet Et
    Yorumcular peşin hükümlü. Gerçektende İsrail'i ve adımlarını sevmeyen Yahudiler olabileceğini, Yahudi milletindende hakkı haykırıp, mazluma taraftar olabileceğini kabullenmek istemiyor. Halbuki Hırıstiyanlardan, Yahudilerdende, Ataistlerdende davamızın haklılığını görüp bize hak verenler ve destekleyebilecek olanlar var. Sorun bizim onlara ulaşabilme yetersizliğimiz ve peşin hükümlülüğümüzdedir. Bu kabuğu kırabilmemiz lazım.
    Cevapla
  • erol yitik 6 yıl önce Şikayet Et
    gelsin Türkiye de konuş sun kapimiz açik 24 saat
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!
BM, 'insan yapımı bir felaket' diye duyurdu: Şimdiye kadar dünyadaki en yüksek sayı