PKK tutuştu...CHP'den engel olmasını istedi!

CHP'nin muhalefet tarzını eleştiren PKK elebaşı Bese Hozat, TSK'nın düzenlediği askeri operasyonlara engel olunamamasından şikayet etti.

PKK tutuştu...CHP'den engel olmasını istedi!
PKK tutuştu...CHP'den engel olmasını istedi!
GİRİŞ 11.01.2018 08:50 GÜNCELLEME 11.01.2018 08:52
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri, terör örgütü PKK'ya karşı düzenlenen operasyonlara kötü hava şartlarına rağmen ara vermedi.

SİHA'LAR TERÖRİSTLERİN KORKULU RÜYASI OLDU

Kullanılan SİHA ve İHA'larla terör örgütlerine karşı ağır darbeler vuruldu.

Zaman zaman muhalefet tarafından SİHA'ların kullanılmaması gerektiği konusunda çıkışlar gelse de SİHA'ların uçuş süreleri 2017'de bir önceki yıla göre yaklaşık 14 kat arttı, 405 terörist etkisiz hale getirildi.

KANDİL TUTUŞTU

Konuyla ilgili bir açıklama da zor günler geçiren PKK elebaşı Bese Hozat'tan geldi.

ERDOĞAN-BAHÇELİ İTTİFAKI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Devlet Bahçeli'nin kurduğu ittifak doğrultusunda savaş politikalarının geliştirildiğini savunan teröristbaşı, operasyonların bir şekilde durdurulmasını istedi.

"CHP, PKK OPERASYONLARINA ENGEL OLSUN"

Konuşmasının büyük bir bölümünde CHP'yi eleştiren Hozat, "Dokunulmazlıkların kaldırılması, sınır ötesi operasyonlar, PKK'ya dönük operasyonlar... CHP bunların hiçbirine engel olamadı.

CHP içerisinde direnen, mücadele eden muhalefet eden bir kesim var. Şimdi tamamen bunları sindirmek için ve teslim almak için CHP'ye baskı yapılıyor." diye konuştu.

YORUMLAR 58
  • Karamanli ismail 6 yıl önce Şikayet Et
    Ya ALLAH için birak siyaseti kiliçdaroglu.beceremiyosun.kaç seçim kaybettim hala başariliyim diyorsun.japonyada olsaydi adam utancindan intihar çeşitlerinin hepsini birdefa da uygular.şerefiyle giderdi.senin ar damarin çatlamiş.
    Cevapla
  • karamanli ismail 6 yıl önce Şikayet Et
    Birşey soracam sadece. " teroristin(vatansizin) cenazesinde CHP millet vekilinin ne işi var?" televizyonlara çik acikla.terör için ne yaptin açikla.
    Cevapla
  • Gariban 6 yıl önce Şikayet Et
    Benim CHP ye yaptığım ağır yorumlar boşuna değil. Neden bu kadar siyasi parti varken CHP den yardım istiyorlar. Ben söyleyeyim. Çünkü CHP hep terörden beslenmiştir. Hep kaostan beslenmiştir. Hep İslam düşmanlığından beslenmiştir. Rahmetli Atatürk'ün adını kullanarak sözde demokrasi partisi olduğunu iddia ederek hep Avrupalı ağabeylerine hizmet etmişlerdir. Demokrasi ve basın özgürlüğü diye bir yerlerini yırtan CHP li vekiller iktidar oldukları yıllara bir göz atsınlar bırakın iktidarı eleştirmeyi düşünmek bile suçtu. CHP nin tarihine bir bakın İnönü zamanında 108 gazete kapatılmıştır.
    Cevapla
  • Yaz kenara! 6 yıl önce Şikayet Et
    chp yakinda kandile cikar.
    Cevapla
  • ASKER 6 yıl önce Şikayet Et
    biraz daha yalvarın silahların yenisi geliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu