Erdoğan'ın açıklaması sonrası SİHA'lar havalandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti grubunda haberini verdiği Afrin'in şehir merkezi için başlatılacak operasyonun sinyalleri veriliyor. Erdoğan'ın açıklamasından sonra SİHA'lar merkez sınırında uçuşlar gerçekleştirmeye başladı.

GİRİŞ 20.02.2018 16:14 GÜNCELLEME 20.02.2018 16:18
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Zeytin Dalı Harekatı 32. gününde de tüm sistemliliği ile devam ediyor. Bugün sekiz köyü birden alarak Afrin merkezine adım adım ilerleyen TSK önderliğindeki ÖSO birlikleri Afrin Azez hattını birleştirdi.

Curmhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün haberini verdiği şehir çatışmalarına yönelik hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken, yerli ve milli SİHA'lar da sınır hattında uçuşlar yapmaya başladı.

 

SİHA'LAR MERKEZ SINIRLARINDA

Zeytin Dalı Harekatı'nın önemli unsurlarından biri olan SİHA'lar merkez operasyonunun da önemli bir figürü olmaya devam edecek.

Bu bağlamda temizlenen alanlarda keşif uçuşları yapan SİHA'lar yönünü merkeze doğru çevirdi. Burada keşif uçuşları yaptığı gözlenen silahlı-insansız hava araçları merkeze yapılacak operasyonun sinyallerini verdi.

OBÜSLER ARALIKSIZ ATEŞLENİYOR

Fırtına obüsleri de aralıksız atışlarıyla terör mevzilerini dövmeye devam ediyor. TSK ve ÖSO'nun oluşturduğu tampon bölgeler ile devamlı bir ilerleyiş halinde bulunan obüsler, merkeze yakın menzillere girerek mevzilenmeye çalışıyor.

Bu bağlamda atışlarını sürdüren Fırtına obüsleri  terör mevzilerini top atışına tuttu.

YORUMLAR 8
  • Uzm.Dr. 6 yıl önce Şikayet Et
    Yer altındaki inlere SİHA'ların ya da obüslerin etkisi az. Patlayıcıların erken tesbiti projesi ile bu mühimmatlar yer altında bile bulunabiliyor ama uzmanlar Sn. Cumhurbaşkanımızdan randevu bekliyor. Lutfen yayınlayın. Bu milli bir mesele.
    Cevapla
  • Cem Atilkan 6 yıl önce Şikayet Et
    Vardiyali savasalim. Bunlarin gozune bir saniye bile uyku girmesin ki yorgunluktan bitap dussunler.
    Cevapla
  • HASAN 6 yıl önce Şikayet Et
    suriyenin hava sahasını rusya koruduğu için izinli uçuyor suriyenin üzerinde f16 uçaklarımız .bazen rusya izin için kısıtlama geciktirme yaptığı için F16 uçamıyor birliklerimiz zor duruma düşüyor ondan dolayı gerçekten sihalara büyük iş düşüyor gerçekten başarılar sihalar,operasyonun bel kemiğini oluşturuyor sihalar...
    Cevapla
  • Uzm.Dr. 6 yıl önce Şikayet Et
    Rusya savunma sistemlerini açtığında SİHA'lar da uçamıyor. Patlayıcıların erken tesbiti projesi hayati.
    Cevapla
  • Mardinli 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcınız olsun.
    Cevapla
  • Hamidiye Süvarisi 6 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim Müslüman ordumuz ile mücahid kardeşlerimizi korusun ve muzaffer eylesin Amin.sefer bizim zafer Allahındır.Allahu Ekber.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Türkiye'ye en fazla yatırım yapan yabancılar belli oldu