Jandarma timleri şoke oldu! 5 kişilik cipten...

Erzurum'un Horasan ilçesinde, kaçak göçmenleri taşıyan ve ticari taksi olarak kullanılan bir cipin içerisinden 12 kaçağın çıkması jandarma timlerini şaşırttı.

Jandarma timleri şoke oldu! 5 kişilik cipten...
Jandarma timleri şoke oldu! 5 kişilik cipten...
GİRİŞ 24.03.2018 03:15 GÜNCELLEME 24.03.2018 03:18
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Jandarma aynı gece yaptığı operasyonlarda Afgan ve Pakistanlı uyruklu 502 kaçak yakaladı.

İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, insan kaçakçılarına yönelik düzenlediği teknik ve fiziki takip sonucu dün Horasan, Köprüköy ve Pasinler ilçelerinde yol kontrolü düzenledi. Timler, Horasan ilçesinde durdurdukları ve ticari taksi olarak çalışan bir cipin içerisinden 12, 1 TIR'ın kapalı dorsesinde 292 kaçak yakaladı. Pasinler ilçesinde bir kamyonda 78, Köprüköy ilçesinde de yine bir kamyonda 120 olmak üzere toplam 502 Afganistan ve Pakistan uyruklu göçmen yakalandı. Kontrollerde kaçakçılık organizatörlüğü yaptığı belirlenen 3 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Olayda kullanılan araçlara da el konuldu.

 

 

Horasan ilçe merkezindeki karakola götürülen 5 kişilik cipin içerisinden eşyaları ile birlikte 12 kişinin çıkması jandarma timlerini bile şaşırttı. Araçtan tek tek indirilen kaçakların ayakları uyuştuğu için yürümekte güçlük çektikleri görüldü.

YORUMLAR 6
  • EYTli 6 yıl önce Şikayet Et
    ceeee kapat kapat içeri buz gibi oldu
    Cevapla
  • Yakub 6 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın Kardeşim Avrupaya salın gitsin. Salarken hepsine birer mpt76 verin çocuk hırsızlarını tacizcilerini uyuşturucu baronlarını gebertsinler. KADINLAR ÇOCUKLAR DURSUN. OKUMUŞLAR DURSUN.
    Cevapla
  • Vatandas 6 yıl önce Şikayet Et
    iran bütün afgan ve pakistanlilari esir tutup savastiriyor suriyede irakta yemende iran adina savasan ölen hep afgan pakistanli iran kendi askerini insanini savastirmiyor
    Cevapla
  • özkonyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Afganistan ve Pakistan daki el kaide den kaçanlar ülkemizi istila etti. gelenler dikkat ederseniz hep erkek. askerlik yapmamak için ülkemize kaçıyorlar...heryerde varlar. iyice sıkıntı olmaya başladılar. çeteleşme var.
    Cevapla
  • Edirneli 6 yıl önce Şikayet Et
    Ya yeter artık siz birde burada mericte enezdekileri bir görseniz Mülteci kampı gibi oldu memleketimiz.Biz.boyle insanlık ve İslam kardeşliği istemiyoruz gelmesinler yeter artık yeter Suriyelisi İraklisi Afgani terketsinler ulkemizi
    Cevapla
  • Gaziantep 6 yıl önce Şikayet Et
    Gaziantep te ayni durumda.Kendimi turist gibi hissediyorum carsiya cikinca.Artik kimseyi istemiyoruz.Gelende 1 an once gitsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı