MHP heyeti Anıtkabir'i ziyaret etti

MHP 12'nci Olağan Büyük Kurultayı'nda seçilen MYK ve MDK üyeleri, Genel Başkan Devlet Bahçeli başkanlığında Anıtkabir'i ziyaret etti.

MHP heyeti Anıtkabir'i ziyaret etti
MHP heyeti Anıtkabir'i ziyaret etti
GİRİŞ 24.03.2018 13:45 GÜNCELLEME 24.03.2018 13:48
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu üyeleriyle birlikte Anıtkabir'e gelerek Atatürk'ün mozolesine çelenk koyup, saygı duruşunda bulundu.  

 

 

Devlet Bahçeli, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayarak şunları yazdı:

"AFRİN TARİHİ BAŞARIYLA TAÇLANMIŞTIR"

"Büyük Kurultayımız bir tarafta Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103'üncü yıl dönümüne tekabül ederken diğer tarafta milli beka mücadelemizin dönüm noktalarından birisi olan Afrin'de aynı gün elde edilen tarihi başarıyla taçlanmıştır. Milli mücadelenin destansı ve devasa bir mahsulü olan Türkiye Cumhuriyeti açtığın yolda gösterdiğin istikamette belirlediğin ülküler çerçevesinde varlık ve birliğini sonuna kadar muhafaza edecektir. Bu aynı zamanda MHP'nin de hedefi taşıdığımız milli ve manevi sorumlulukların ağırlık merkezi muhterem hatırana ve kurucu kahramanların muazzez anılarına vefa borcumuzdu.  Kurduğun devlet elbette payidar olacak, sinesinden doğup iradesine ve egemenliğine hayat boyu bağlı kaldığın büyük Türk milleti varlığını sonsuza kadar koruyacaktır. MHP zatıâliniz başta olmak üzere bütün silah ve ülkü arkadaşlarınızı aynı zamanda tüm şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnetle yad etmektedir. İnancım odur ki yaktığın meşale asla sönmeyecek Türkiye Cumhuriyeti tarihi hak ve kazanımlarından asla taviz vermeyecektir." 

Devlet Bahçeli ve beraberindekiler daha sonra Alpaslan Türkeş’in mezarını ziyaret etti.

YORUMLAR 4
  • vatan sever yiğido 6 yıl önce Şikayet Et
    yürü reisim allahım yolunu açık etsin her daim yanındayız
    Cevapla
  • Muhammed Kūrşat 6 yıl önce Şikayet Et
    Milliyetcilik Ūlkūcūlūk Muhafazakar ūlkūcūlūk hatta ulusalcilik nedir.bu kadro Mhp yi iktidar yapmaz.Tedbir gibi akillilik ahlak gibi fazilet yoktur.isvicreden hepinizi Allahin selami ile selamlaeim.
    Cevapla
  • EYT MAĞDURU 6 yıl önce Şikayet Et
    sayın bahçeli birde sizin zamanınızda mağdur olan EYT LİLER derneğini ziyaret edip çözüm bulsanız.
    Cevapla
  • Emir Timur 6 yıl önce Şikayet Et
    "İnancım odur ki yaktığın meşale asla sönmeyecek Türkiye Cumhuriyeti tarihi hak ve kazanımlarından asla taviz vermeyecektir." Helal olsun reisimize.Bu kareden ve sözlerden anca pkklılar ve fetö zihniyeti rahatsız olur
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor