Teröristlerden alçak pusu: 1 şehit, 3 yaralı

Bingöl'de teröristlerin açtığı ateş sonucu 1 asker şehit oldu,3 asker yaralandı.

Teröristlerden alçak pusu: 1 şehit, 3 yaralı
Teröristlerden alçak pusu: 1 şehit, 3 yaralı
GİRİŞ 08.06.2018 19:09 GÜNCELLEME 08.06.2018 19:56
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Kabayel Köyü Jandarma Karakolunda görevli askerler, çöp dökmek için karakoldan çıktıkları sırada bir grup teröristin saldırısına uğradı.

Açılan ilk ateşte bir asker şehit oldu, 3 asker yaralandı. Karakolda görevli askerler, teröristlere ateşle karşılık verdi.

 

 

Yaralı askerler, helikopterle Bingöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

YORUMLAR 16
  • TR- SAKARYA 5 yıl önce Şikayet Et
    "Mehmet Akif, Taceddin Dergâhı'na (Ankara'da) kapanıp İstiklal Marşı'mızın ilk mısrasının ilk kelimesini "besmele" eşliğinde döşedi : "Korkma!" Bu kelime, Peygamber-i Âlişan Efendimiz'in Mekke'den Medine'ye hicreti sırasında sığındığı Sevr Mağarası'nda, muhteşem yol arkadaşı Hz. Ebubekir'in endişelenmesi üzerine söylediği teselli cümlesinin ilk kelimesinden alınmıştı : "Korkma ey Ebu Bekir, Allah bizimledir !"
    Cevapla
  • TR- SAKARYA 5 yıl önce Şikayet Et
    Seni ihya için ey namı büyük Vatanım uğruna öldük, öldük ; Ne büyük kaldı bu yolda ne küçük, Siper oldu sana dağlar gibi Türk...Yürü ey milletin efradı yürü, Ak süt emmiş vatan evladı yürü ! .. Her gün yeni bir hile Arkasından satıldık. Her gün yeni bir dille,Yurdumuzdan atıldık. Hangi alçak el alır, El zinciri boynuna ? Kim Yunan'ı bırakır Türk kızının koynuna ? Ey Müslüman, ey Türk oğlu, Açıldı istiklal yolu. Benim bu son günlerimdir, Diyor bize Anadolu. Çek sancağı, Türk ordusu, Olmaz, Türk'ün can korkusu ......
    Cevapla
  • TR- SAKARYA 5 yıl önce Şikayet Et
    Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş asker! Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhîd’i ... Bedr’in arslanları ancak, bu kadar şanlı idi. Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın? ... “Gömelim gel seni târîhe” desem, sığmazsın. Herc ü merc ettiğin edvâra da yetmez o kitâb… Seni ancak ebediyyetler eder istîâb.
    Cevapla
  • vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    idam idam idam aynen
    Cevapla
  • mit 5 yıl önce Şikayet Et
    Iste bunlar bu kadar alcak, karsi karsiya gelemezler...Ey saadetliler daha hala pkkli demirtas icin af istiyor musunuz?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi