MİT imamı ‘Kırsal’dan çıktı

Tekirdağ’da FETÖ’ye yönelik yürütülen operasyonlarda FETÖ’nün önemli mensuplarından biri daha yakalandı. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı operasyonda yakalanan O.G.B’nin MİT’e yönelik faaliyet yürüten ‘Mahrem Abi’ pozisyonundaki kişilerden biri olduğu belirlendi.

MİT imamı ‘Kırsal’dan çıktı
MİT imamı ‘Kırsal’dan çıktı
GİRİŞ 17.07.2018 14:47 GÜNCELLEME 02.08.2018 09:36
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

O.G.B’nin Çorlu’daki ‘Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’ (KKDK) bünyesinde çalışırken ihraç edildiği de belirlendi. 

O.G.B, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından MİT’e yönelik faaliyet yürüten FETÖ yapılanması mensuplarını kapsayan bir soruşturma kapsamında da aranan isimlerden...  O.G.B’nin mühendis olan eşinin de çalıştığı kamu kurumundan ihraç edildiği belirlendi. Bylock kullanıcısı olduğu da belirlenen O.G.B işlemlerinin tamamlanmasının ardından Ankara’ya gönderilecek.

 

 

Milliyet.com.tr

YORUMLAR 6
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Daha halâ ne gidersiniz o şarlatanın peşinden. 15 Temmuz da insanları tanklarla ikiye böldüler bu hainler. Allahtan korkmazmısınız? Allah hidayete erdirsin sizi. Eğer hidayet yoksa kaderinizde, şerrinizden tüm masumları korusun. 15 Temmuz daki tüm hainlere hele hele o köprü de ateş edenlere havadan uçakla ateş edenlere idam istiyorum bir vatandaş olarak. İçimiz ancak öyle soğur. Milletin tankını tüfeğini al millete çevir sen. Bunun cezası idam başka birşey değil. Yediğiniz içtiğiniz haram olsun. Gencecik insanları nasıl katlettiniz? Utanın aşağılıklar
    Cevapla
  • hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    şerefini hasiyetini namusunu 1 dolara satanlara yazıklar olsun ... asın bu adi insanları.. idam istiyorum...ben
    Cevapla
  • Melek Aktaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne bir doları . Adamlar Türkiyenin her Kurumunda etkili ve hatta dünyanın çeşitli yerlerinde varlığı bulunan koca bir örgüte mensuplar. Bunun nimetlerinden istifade ediyorlardı. Bunun rahatlığı ile suratlarında o kibirli ifade berliriyordu.
    Cevapla
  • Iman 5 yıl önce Şikayet Et
    Benim anlamadigim bu akli basinda egitimli insanalar nasil Kurana bakmaz sunnete uymaz da gider insanlara inanirlar.Kueani Kerimde tekrar tekrar yaziyor insanalrin pesinden gitmeyin onlara inanmayin diyir.
    Cevapla
  • Melek Aktaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Tebrik ediyorum ,çok doğru bir nokta. En başlıca sebep menfaat.Kişilere tanınan yetkiler, haklar, idare otoritesi vb onları cezbediyor. iş,güç,makam sahibi yapan örgüte borçlanıyorlar ve borçlarını öderken ,daha fazlası için daha da hırslanıyorlar. Yoksa kimse okuduğundan da dinlediğinden de bir şey anlamıyordu çünkü okudukları Türkçe değil, Fetö de Türkçe konuşmuyordu. Fetö daha çok bir menfaat örgütüdür ,içinde din adına bulunan zavallılar büyük bir tuzağın kurbanı olsalar da onlar da büyük bir örgüt içinde bulunma ve menfaat elde ediyor olduklarından cezayı hak etmiştir.
    Cevapla
  • adalet 5 yıl önce Şikayet Et
    Hangi sure hangi ayet bu ?????
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...