Otele icra şoku! Yüzlerce turist dışarı çıkarıldı

Şişli'de, bir otel, kira borcu ödenmediği gerekçesiyle içinde müşteriler varken tahliye edildi. Otelde kalan 280 turistin büyük çoğunluğu çevredeki otellere yerleştirilirken, yer bulunamayan diğer müşteriler tahliye sırasında otelde beklemeye devam etti.

GİRİŞ 28.07.2018 16:12 GÜNCELLEME 28.07.2018 16:39
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İddialara göre, 19 Mayıs Mahallesi Balçık Tarlası Sokak'ta bulunan 150 odalı otelde, kira borcu ödenmediği gerekçesiyle açılan mahkemenin sonuçlanmasının ardından bugün tahliye işlemleri başladı. Otelde bulunan 280 turistin büyük çoğunluğu çevredeki otellere yerleştirilirken, yer bulunamayan diğer müşteriler otel lobisinde beklemeye devam etti.



Turistlerin odalarını boşaltmasının ardından, yatak, televizyon ve para kasaları toplanarak otel önünde bekleyen nakliye araçlarına konuldu. Yediemine teslim edilecek olan eşyaların açık arttırmayla satılacağı öğrenildi.  Otel işletmecilerinin avukatı Haldun Osman Berkin, otel için 2013 yılında 40 yıllığına kontrat yapıldığını belirterek "2013'te burası yangın geçirmiş bir alışveriş merkeziydi. Yangın sonrası yaptığımız masraf için tazminat isteyeceğiz" diye konuştu. 


 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 11
  • SUTCU 5 yıl önce Şikayet Et
    kayyum atanmaliydi..hotel mulk sahibi ve işletmecinin mal varligi incelenmesi gerekir savcilar tarafindan..devlet her yonden zarara ugratilmistir..hukumet mufettis gonderip devleti zarara uğratan kamu ve ozel kisilerden tahsil etmelidir....
    Cevapla
  • Oğuz 5 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir karar kanun yoktur..Nasıl bir rezillik bu?
    Cevapla
  • ben tek siz hepiniz 5 yıl önce Şikayet Et
    ayıptır ya sezon bari biteydi
    Cevapla
  • ramazan37 5 yıl önce Şikayet Et
    150 odalı otel kirasını ödeyemiyor bu biraz saçma geldi bana.
    Cevapla
  • İcra zor 5 yıl önce Şikayet Et
    İcra memuru hacze değer menkulları yazar alır, tahliye için Ülkemize gelmiş turistler için 3 veya 7 gün süre verirsin. Kalacak yer bulsunlar, bunu her memur düşünmez, yapmak zorunda da değil, fakat el insaf oradaki insanların suçu ne ! Ben olsam öyle yapardım, avukat talep eder, iş Memur da biter. Avukat ta bunu düşünmeli. Her şey para değil ! Tabi daha önce borçlu artistlik yapmadıysa tabi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor